usb mp3 çalar teyp arıyorum

Aracımızda bulunan ya da sonradan döşediğimiz ses üniteleri, hoparlörler ve diğer cihazlar.

usb mp3 çalar teyp arıyorum

İleti akalaycioglu » 04 Mart 2014 20:27

Merhaba arkadaşlar;

Clio3 - 2006 model 1.2 Authentique aracım için usb mp3 çalarlı oto teyp almak istiyorum.

Direksiyon yanındaki tuşlarla kombinasyonlu olacak şekilde teyp tavsiyeniz var mı?

Şimdiden teşekkürler.
akalaycioglu
ACEMI ER
ACEMI ER

Marka & Model: ClioIII2006
Motor Tipi & Gücü: 1.2
Kilometre: 105
İsim ve Şehir: İstanbul

Re: usb mp3 çalar teyp arıyorum

İleti levolution » 04 Mart 2014 21:15

Aparat takarak kumandayı yeni alacağın bir usb cd çalarda kullanman mümkün. Orijinal bir usb mp3 çalar var mı bilmiyorum.
Alacağın cihazın arkasında kulaklık girişine benzer bir giriş olması gerek sadece.
Ben aparatı kendisi imal eden birinden aldım ve gönderdiği şemaya göre kendim monte ettim. 2 yıl oluyor. Bir kez yanlışlıkla arka soketini kopardım, kopan parçayı gönderdi, sorunsuz çalışıyor.
cherno359@hotmail.com adresiyle iletişime geçip daha detaylı bilgi alabilirsin.
levolution
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Extreme - 2008
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16v BVR 80bg
Kilometre: 138000
Yakıt: Total
Lastik Markası: Petlas 195/55/15
İsim ve Şehir: Levent - Sinop, Ankara

İleti impossible » 06 Mart 2014 00:17

levolution demiş ki:Aparat takarak kumandayı yeni alacağın bir usb cd çalarda kullanman mümkün. Orijinal bir usb mp3 çalar var mı bilmiyorum.
Alacağın cihazın arkasında kulaklık girişine benzer bir giriş olması gerek sadece. .

fotograflayabilirseniz daha yardımcı olabilirsiniz? varsa ya da herhangi bi resimden işaretleyip eklerseniz, sony Pioneer uygun model linki yazarsanız alacaklar tercih edebilir
impossible
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio DynamiqueTomtom
Motor Tipi & Gücü: 3 x 1.5 dCI 85 hp
Kilometre: 0
Yakıt: değişken
Lastik Markası: Continental
İsim ve Şehir: murat - nazilli > bodrum > antalya

İleti levolution » 07 Mart 2014 21:48

Hocam aparatı bağlamak için bir oto teypciye gitmek lazım, ya da kablo kesip bağlamaya yatkinsaniz siz de yaparsınız.
Bir Modül var, üzerinde bir sürü kablo çıkışı da var. Arabadan Şase almak gerek. Ben bunun için oto elektrikciden yardım aldım. Üst torpidodaki bilgi ekranına gelen kablolara bu modülün kabloları bağlanıyor. Ekranda saat ve derece bilgisi kalıyor, sol taraftaki bilgi ekranı boş kalıyor. Modülü o ekran altında bir yere bırakıyorsunuz. Modülden kulaklık kablosuna benzeyen bir kablo çıkıyor ve onu da cd-usb calar arkasına takiyorsunuz.
Kablo kesip orijinalligi bozmam diyorsaniz size göre değil.
Benim takmam bir saat falan sürdü.
Yarın vakit bulursam resim çekerim. Galiba yuklemistim buraya resim ama kimbilir hangi başlıkta..
levolution
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Extreme - 2008
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16v BVR 80bg
Kilometre: 138000
Yakıt: Total
Lastik Markası: Petlas 195/55/15
İsim ve Şehir: Levent - Sinop, Ankara

Ses ve Müzik Sistemleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir