Merhaba arkadaşlar.
Sanırım yılların verdiği duruş bozukluğundan ötürü uzun yolculuklarda boyun ağrısı çekmeye başladım. Yıllardır piyano ve bilgisayar başında uygunsuz bir duruşla saatler geçirmenin faturası. Henüz fıtık gibi acil bir sağlık sorunu oluşmadı ve dikkat ediyorum artık duruşuma.
Fakat yine de uzun yolcuklarda boynum rahatsız oluyordu. Bunun bir o kadar da oturuş pozisyonuyla ilgili olduğunu bildiğimden (özellikle boyun duruşunun temeli bele dayanıyor) gidip bir "bel yastığı" almıştım (bildiğiniz ortopedik yastık şekilli). Ama bizim koltukların yapısına uymadı. Çok rahatsız etti. Hatta adam gibi oturamadım bile koltuğa. Gidip hemen iade ettim.
Geçenlerde ise Real'i dolaşırken bu ürüne denk geldim. Ankara'ya gidip gelecektik. Deneme fırsatı diyerek 9,99 liraya aldım. Son derece memnun da kaldım. Biraz kendi dikkatimle biraz da (hatta daha çok) bu ürünün desteğiyle çok rahat bir yolculuk geçirdim. Önümüzdeki hafta sonraki aylarda da yolculuklarım olacak.
Eski yolculuk heyecanım geri geldi. :D
Ürün internette var. Çoğu büyük marketlerin araç reyonlarında da mevcut olmalı. 5 liradan 20-30 liraya kadar değişiyor. Başka bir yerde aynısının siyahını gördüm. Bileydim onu alırdım. :)
Paylaşmak istedim...