dafkanat demiş ki:valla marka model bilmiyorum ama paketini attım. yalnız kipadan aldım. deri görünümlü oto kılıfı yazıyordu sanırım
Teşekkürler :)
dafkanat demiş ki:valla marka model bilmiyorum ama paketini attım. yalnız kipadan aldım. deri görünümlü oto kılıfı yazıyordu sanırım
dafkanat demiş ki:furkan kardeşim fiyatı da sanırım elli lira idi. montajını kendim yaptım ama bir akşamımı aldı ve ayrıca koltukları sökmek zorunda kaldım bu gerginliği verebilmek için.
evrenz demiş ki:ön koltukların oturma yerleri kalkıyor mu? kılıfı yerleştirmek için arkalar gibi
Furkan demiş ki:dafkanat demiş ki:furkan kardeşim fiyatı da sanırım elli lira idi. montajını kendim yaptım ama bir akşamımı aldı ve ayrıca koltukları sökmek zorunda kaldım bu gerginliği verebilmek için.
Gayet hoş olmuş ve oturmuş. Ne zaman almıştınız?
evrenz demiş ki:sonundafoto ekleyebildim :D
bizim arka koltuklardaki emniyet kemeri yuvaları sorun çıkarıyor ona uygun kılıf olduğunu sanmıyorum arka kemerleri kullanmayan için sorun ama kullanılan araçlarda arka koltuk mecbur öyle gözükecek yada kemerleri yuvasından çıkarıp koltuğun üzerine gtirceksiniz oda ayrı bir sıkıntı benim eski aracım öyleydi her temizlikte sorundu benim için
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 15 misafir