ugur_yavuz demiş ki:SVS sileceklerdeki pas problemi ile ilgili SEGEREK firması ile irtibata geçmeye çalıştım, adamlara 3 tane mail attım sallamadılar bile.
Bende gördüğüm her foruma yazıyorum sileceklerler pas tutuyor, almayın diye. Hatta hepsiburadaya bile paslı fotoğraf ekledim ama koymadılar henüz siteye..
Aynen. Ben de direksiyon kılıfını eklemeye çalıştım. Fotoğraf dosyalarını gönderdim ama hiç eklemediler!.mosengul demiş ki:...Hepsiburadanın resimi eklenmesini beklemeyin; ben direksiyon kılıfının resimlerini eklemeye çalıştım ürün resminden farklı diye eklemediler artık hepsiburadanın yorum bölümüne hiç güvenmiyorum.
hasmer demiş ki:Devrim bey haklı , sileceğin elastikiyetini (dolayısıyla ömrünü) ekstrem sıcağa(güneş) ve soğuğa(kar,buz) maruz kalması belirler.
Devrim demiş ki:Sanırım aşağıdaki fotoğraflar işini görür. Eğer aradığın onlarsa...semih89 demiş ki:...dün benzinlikte baktım ama takıldığı yer uymadı. 20 lira civarı da fiyatı vardı tek. sizin araçların girişi nasıl resim falan koyma şansınız var mı ?
Bu arada sakın Universal Bağlantı olayına kanmayın benim gibi. Ben ta geçen kış almıştım. Yirmi adet ara aparatı olsa bile uymuyor bizimkilere. Ya da ben yapamadım...
8)
Bu başlığa sahip sileceklerimiz, silecek koluna rahatça oturuyor. Çıkartırken de (aşağıdaki fotoğraf) başlığın sağ-alt köşesinde üzerinde 6 nokta bulunan yere basıyoruz. (Sıkı basınız.)
vedoko78 demiş ki:arkadaşlar silecek deyip geçmeyin.almışken orjinal olsun.ses yapar.camı çizer.ömrü azdır.tam oturmaz.iz.leke bırakır.vs...30tl verip.bir sene kullanırsın 60tl ver üç sene kullan.saygılar
tripolis demiş ki:bu hafta itibariyle sol silecek süpürgesinin değişmesi gerekti, yalnız lastiğini değiştirdim. sadece lastik değiştirebilirsiniz arkadaşlar. silecek süpürgesini komple değiştirmenize gerek yok. isterseniz tarif edebilir. selamlar.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir