predatore demiş ki:yol bilgisayarının düğmesine 5sn kadar (tam hatırlamıyorum) basılı tutunca
bakıma kalan km yi sıfırlıyor.
bende geçenlerde yaptırdım bakımı. sanayoden çıktıktan sonra sıfırladım
ORELİUS demiş ki:aracımın bakımını serviste yaptırmadım araç bilgisayara bağlanmadı.bakım km'si yaklaştığında yağ değişimi öngörünüz yazıyordu artık yağ değişimi kısa sürede yazıyor ve aşağıda anahtar işareti çıkıyor.bu ikazı nasıl giderebiliriz .servis yapar mı kaça yapar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
BAKIM demiş ki:ORELİUS demiş ki:aracımın bakımını serviste yaptırmadım araç bilgisayara bağlanmadı.bakım km'si yaklaştığında yağ değişimi öngörünüz yazıyordu artık yağ değişimi kısa sürede yazıyor ve aşağıda anahtar işareti çıkıyor.bu ikazı nasıl giderebiliriz .servis yapar mı kaça yapar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Yol bilgisayarı yağ göstergesi konumundayken yani bu uyarıyı gösteriken sağ taraftaki koldaki alt ve üst düğmelerin her ikisine birden 5 sn.boyunca sürekli basarsan yeni yağ koymuş gibi 15000 den başlar ama ben pek tavsiye etmem bence yağ değiştirmeden sıfırlamayın bırakın bu uyarı devam etsin ; yağ değişiminden sonra sıfırlarsanız yağ takibi daha kolay olur bir yıl yaklaştığında veya yıl içinde 15000 klm.yi doldurduğunda tekrar bu uyarıyı alırsınız.
ORELİUS demiş ki:düzeldi 10 bine ayarladım yağı değiştiririz artık zamanı gelince yardımı olan arkadaşlara teşekkürler
mcy74 demiş ki:benim daha bakıma 2500 km var bakım lambası yanıyor acaba sadece km değilde yıl olarakdamı algılıyor ?
mcy74 demiş ki:benim daha bakıma 2500 km var bakım lambası yanıyor acaba sadece km değilde yıl olarakdamı algılıyor ?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir