SAFAK SAHIN demiş ki:Bu arada bayramda ordudayım 41 K 1072 görürseniz benim anlayın
boztepeye çıkmadan memlekete dönme sakın hocam :))
SAFAK SAHIN demiş ki:Bu arada bayramda ordudayım 41 K 1072 görürseniz benim anlayın
ByOnder demiş ki:hocam sorun bizim medyada yurt dışında bu kalemin kullanım amacı geçiçi olarak o görüntüyü kaybetmek ve çizik metal tabakaya inmişse paslanmasını engellemek yani şöle düşünün siyah bi araç üzerinde bi çizik metal renk ortada bu görüntüdense araçla aynı renk durması çiziğin daha uygun bunun espirisi boyanın rengini alması yoksa insanlar eskidende hemen boyatamayacağı çizikler için boyacıya gidip bi ufak fırçayla çiziklerin üstünden geçerdi şimdi bu işlemi renk farketmezsizin kendiniz yapıyorsunuz...
mesela ben dahaa önceki arabam beyazdı eteklerdeki ufak tefek paslanmalara bildiğiniz oje ile rutuş yapardım uzaktan belli olmaz ve asıl amaç pasın yürümesini engellemek bu kalemde bu tarz bişey ama bizim medyamız sağolsun... başkaa yerdede yazdım eğerr aracınızdaki çizik üzerine tırnağınızı sürdüğünüzde takılacak derinlikteyse yada daha derinse bunu kapatacak harici bi işlem yokkk bu kesin tek çare yeniden boyatmak...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 58 misafir