semih89 demiş ki:...Yalnız 65likerde bildiğim ve gördüğüm kadarıyla egr valfi bulunmuyor...
KAZIMYILMAZ demiş ki:Arkadaşlar dün Egr valfinin tıpasını söküp içini temizledim. Çıkanları görseniz inanamazsınız :) o kadar çok kurum vardı ki sanki soba bacası tıkanmışcasına...
Bu işlemden sonra araba çok çok fark etti. Düşük devirde arabadaki motordan gelen o vuruntu sesi tamamen kesildi. Çekişi acaip arttı. Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. Hemen söküp temizleyin...
Sani demiş ki:KAZIMYILMAZ demiş ki:Arkadaşlar dün Egr valfinin tıpasını söküp içini temizledim. Çıkanları görseniz inanamazsınız :) o kadar çok kurum vardı ki sanki soba bacası tıkanmışcasına...
Bu işlemden sonra araba çok çok fark etti. Düşük devirde arabadaki motordan gelen o vuruntu sesi tamamen kesildi. Çekişi acaip arttı. Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum. Hemen söküp temizleyin...
65'lik lerde yok diye biliyordum, neresinde? Foto koyabilir misiniz lütfen?
tek_efsane99 demiş ki:bir tapanın içindeki pisliklerin temizlenmesiyle performansı acayip şekilde nasıl artarki,resimler gelsin hemen temizlicem .bekliyoruz
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 71 misafir