Merhaba arkadaşlar...
Daha önce arabama park yerinde çarpılması ile ilgili bir başlık açmıştım. (Şurada: http://www.clioiii.com/ClioIII/FORUM/viewtopic.php?f=87&t=3900 )
Arabamı İstanbul Mahmutbey ÇETAŞ yetkili servisine bırakmıştım. Arabayı servise 16 martta bıraktım, dosyayı da 18 martta tamamlayıp teslim ettim. 24 gündür dosyam ellerinde ama arabamı hala alamadım! :evil:
Aradım, Geçen cumartesi ( 30 mart) veya pazartesi (01 nisan) alabileceğimi söylediler. Gün geldi, aradım bu kez 03 nisan (bugün) dediler. 03 nisanda (bugün) arama zahmetine bile katlanmadılar. Ben arayıp sordum, hazır değil, yarın akşam dediler... Bende ne sabır kaldı ne sükunet... Servisi, merkezi her yeri aradım, anlattım. Servisleri bilirsiniz "Kusura bakmayın, şöyle oldu, böyle olacak vs..."
İllallah dedim. Lanet olsun RENAULT'ya da ÇETAŞ'a da! Tövbe bir daha bir vida almaya gidersem... :evil: Daha RENAULT da almam! :evil:
* Cumartesi arabaya baktım, amortisör ve salıncak takılmış, plastik parçalar sökülmüş (tampon ve çamurluk) ancak temin edilmiş bekliyor araba. Cumartesiden beri bir tampon, çamurluk, far takılmamış mı Allah aşkına?
NOT: Servise gitmeden markanıza güvenmeyin. Gidecekseniz de İstanbul'da ÇETAŞ'tan başka her yere gidebilirsiniz...