colco demiş ki:14.08.2012 tarihinde Bursa Karoto'dan satın almış olduğum Clio HB Extreme Edition 1.2 16v 75 bg Euro 5, aracımla 4 km yol aldıktan sonra 100 km hız ile giderken direksiyonda bir sarsıntı meydada geldi. (Sarsıntı sadece 100km hız ile giderken) Bunun dışında 20-30km ve üzeri hızla giderken sağ ön tekerleğin bozuk yola girmesinden dolayı nerden geldiğini bir türlü anlamadığım metal sesine benzer bir ses olması ve debriyaja her bastığımda çıkan sinir bozucu yay sesi şikayetlerinden dolayı Karoto'ya götürdüğüm aracıma kavga gürültü balans ayarı yaptırıp diğer şikayetlerim için rodajlık sorun oldukları zamanla km yaptıkça normale döneceği gibi anlamsız bir cevap aldım.Şu anda aracım 700 km oldu motorun çalışmasında hafif bir titreme olduğunu düşünüyorum ve el freni normale göre 1.5 kat fazla geçmek gerekiyor.Bu problemlerden dolayı tekrar Karoto'ya gitmek yerine Mais'e gidip kesin çözüm bulmak istiyorum bakalım ne olucak.
Yukarıda yazdığım problemlerin hepsi Bursa Mais tarafından giderildi.(Debriyajdaki ses ile ilgili; debriyaj üst silindir die faturada geçen parça garanti kapsamında değiştirildi aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için aynı ses aracınızda varsa ve halen garanti kapsamında ise yetkili servise gitmenizde fayda var.)