Merhabalar, aracımı alalı 15 gün oldu, almadan önce ve aldıktan sonra buradan edindiğim bilgiler çok işime yaradı. Burada paylaşımda bulunup bizleri aydınlatan arkadaşlarıma konu vesilesi ile teşekkür etmek istedim, sayenizde aracımın bir çok yerini tanıyor, sanki 6 aydır kullanıyorum. :)
Gelelim kafama takılan konuya; Aracım 2010 model Clio 3 Grandtour 1.5dci Dinamik, daha önce 4 aracım oldu ama bunların hepsi benzinli idi o yüzden kendi sahip olduğum ilk dizel aracım, genel bir durum mudur, sorun mudur bilmiyorum o yüzden sormak istedim. Araç rolantide çalışırken ayağımı frene basılı tuttuğumda motorum titreşimini aşırı derecede hissediyorum. Yalnız aracın gidişinde, yakıtında, ivmelenmesinde vs. herhangi bir sorun yok, gayet de memnunum, özellikle yakıttan :) Daha önceki araçlarımda hiç bu şekilde titreşim hissetmiyordum hatta çalıştığım yerde ford transit ve reno master kullanıyorum ama onlarda böyle bir titreşim olmuyor, o yüzden kafamı karıştırıyor bu titreşim :( Konu hakkında ne düşünüyorsunuz, sizlerde de durum bu şekilde midir?