Hayirli olsun.gule gule kazasiz binmeniz dilegimle..
Degismis ve de iyi olmus.iciniz rahat olsun.
karambol81 demiş ki:Hayirli olsun.gule gule kazasiz binmeniz dilegimle..
Degismis ve de iyi olmus.iciniz rahat olsun.
impossible demiş ki:merhaba,
1.5 dCI 85hp dynamique ikinci aracım genelde garajda durdu aldım alalı, diğer clio'mu kullandım :) önceki yani ilk sahibi triger bakımını özel serviste yaptırmış, ancak kilometresi 120'yi aştığı için haliyle baskı balata bakımını yaptırmalıyım. hangi parçalar ne fiyatla değiştiriliyor, zira çok farklı parça zikredenler bile var, servis fiyatı sanırım 1.000 TL üzerinde, özelde de orijinal parçalarla 600 TL buluyor anladığım kadarıyla.. bu konuda güncel bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
İzmir'den parçacı önerisinde bulunan olursa uygunluğa göre oradan da alabilirim.
teşekkürler
impossible demiş ki:merhaba,
1.5 dCI 85hp dynamique ikinci aracım genelde garajda durdu aldım alalı, diğer clio'mu kullandım :) önceki yani ilk sahibi triger bakımını özel serviste yaptırmış, ancak kilometresi 120'yi aştığı için haliyle baskı balata bakımını yaptırmalıyım. hangi parçalar ne fiyatla değiştiriliyor, zira çok farklı parça zikredenler bile var, servis fiyatı sanırım 1.000 TL üzerinde, özelde de orijinal parçalarla 600 TL buluyor anladığım kadarıyla.. bu konuda güncel bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
İzmir'den parçacı önerisinde bulunan olursa uygunluğa göre oradan da alabilirim.
teşekkürler
impossible demiş ki:kazımyılmaz eyvallah, baya bi ters kalıyor aslında ama görüşeceğim orayla..
planetearth parçalar ayrı ayrı ne kadar tuttu, işçilik ne istediler? bir de benzinliyle dizel farkediyor mu acaba? açıkçası şanzuman ineceği için hassas bir konu her yerin işçiliğine güvenilmez..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir