2011 clio gt 85 bg extreme aracımın direksiyonundan hafif sol yapınca tık diye ses geliyor servis bi bakalım dedi gittim bulamadılar gün verdiler cuma günü bırakacam bakılacak içeriden geliyor dediler
servisi test ediyoruz bakalım ne olacak :(
MaYuCeL demiş ki:Merhabalar, yaşadığınız sorunu geçen yıl aracımı aldığımda bende yaşamıştım. Servise ilk götürüp ses yapıyor dediğimde bakmışlardı ama ses duymadıklarını söylemişlerdi. Aradan 1 hafta geçince tekrar götürdüm test sürüşüne çıktık ve ilk ben kullandım bakın böyle yapınca oluyo falan diyerek gösterdim. Sonra kendisi de denedi sesi duydu. Aracın direksiyon kutusunun değişmesi gerektiğini belirttiler. Bana bir tarih verdiler ve o tarihte gittiğimde direksiyon kutusunu değiştirip ( garanti kapsamında ) aracımı teslim ettiler.
semih37 demiş ki:murat bence dönüşlerde müsait olduğunda sinyal vermeden dön dene bakalım ses geliyor mu sinyal verdiğinde sintal pimi sesi diğer sesi gizliyor ihmal etme şu an ses yok bende düzeldi zannediyorum servise ısrarcı ol test sürüşü yaptırt düzeltirler inşaallah
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 50 misafir