ahmet2506 demiş ki:meraba arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var. aracımla hafif rampa veya daha dik rampada kalkış yaparken sol ön tekerin oralardan bi yerden tak diye bir ses geliyo ..bu ses sanki bi demir kırılma sesi gbi çat diyen bi ses ve baya bi yüksek ses.. tamircime sorduğumda bana motor kulakçığı kırılmıştır ondan çıkıyodur bu ses dedi ama emin olamıyorum. bakıma 800 km kaldı bakıma kadar servisede gitmek istemiyorum...bilgisi veya önerisi olan paylaşırsa sevinirim...
oguz1 demiş ki:ahmet2506 demiş ki:meraba arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var. aracımla hafif rampa veya daha dik rampada kalkış yaparken sol ön tekerin oralardan bi yerden tak diye bir ses geliyo ..bu ses sanki bi demir kırılma sesi gbi çat diyen bi ses ve baya bi yüksek ses.. tamircime sorduğumda bana motor kulakçığı kırılmıştır ondan çıkıyodur bu ses dedi ama emin olamıyorum. bakıma 800 km kaldı bakıma kadar servisede gitmek istemiyorum...bilgisi veya önerisi olan paylaşırsa sevinirim...
Fren kaliperi diyeceğim ama oda rampalarda değilde tümsek ve çukurlara girerken veya çıkarken ses yapar. Yinede tekerleklerden geliyorsa kaliper sorunu olabilir.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir