onur_09 demiş ki:slm aleyküm arkadaşlar benim araç 2007 1.5 dci 65 bg dizel clio 3 aracım vitesdeyken devir 2000 lerde iken aracı gazdan ayagımı çekince küt küt ses geliyor baskı balata gitmiş olabilirmi birde arac 3000 devirde 90 km hız yapıyor bu yüzden aractan soğumaya başladım:(
onur_09 demiş ki:anladım kardeşim çok teşekkür ederim peki aracım 3000 devirde iken 5. viteste hızım 90 gösteriyor bu normal mi sizce
onur_09 demiş ki:anladım kardeşim çok teşekkür ederim peki aracım 3000 devirde iken 5. viteste hızım 90 gösteriyor bu normal mi sizce
shadowsprince demiş ki:onur_09 demiş ki:anladım kardeşim çok teşekkür ederim peki aracım 3000 devirde iken 5. viteste hızım 90 gösteriyor bu normal mi sizce
2bin devir 80-90
3bin devir 120-130 yapması lazım. Sizin süratiniz çok az. görünen o ki devir/ hız performansı aracınızın düşük. Ateşlemeyle ilgili bir sorun olabilir. Yakıt sarfiyatıda yükselmiştir ve yüksek devir dizel için iyi değil biliyorsunuz.
İvmelenmesinde sorun varsa kampana fln mı acaba sıkılı kaldı,süratlenmenize mani oluyor?
Vakit geçmedenservisinize götürün bence...
onur_09 demiş ki:anladım arkadaşlar baktırdım tamircime oda debriyaj kaçırıyordur dedi uzun yoldA baktı debriyalda sıkıntı yok dedi hatayı bulamadı inanın aractan soğudum ya:(
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir