hit adam demiş ki:Benimkide 1.2 fakat daha 30 bin km de (2006 model ) ! Ben 180 e çıktığımı hatırlıyorum fakat daha 120-130 dan sonra motorun uğultusu çok yüksek! normal yoldada motor kücük olduğundan seri davranabileyim diye yüksek devirde gidiyorum. Bu clio gerçekten hız arabası değil fakat kullanışlı. Şuan benim şirket aracım Fluence Privilège 1.5 dCi EDC 110 bg. Ve ben bu araçta çok rahat 200 ü vuruyorum ve hiç ses yok araba hissttirmiyo bile ama bizim aracımıza bakarsak yolda hız yapmak çok riskli hele ESP yoksa gerçekten çok kötü. Sizi tavsiye bu araçta 150 den üzeri yapmayın (ESP yoksa )
readonly demiş ki:aydın-izmir arasındaki otoyolda ben de 180i hafif geçtim.. gps teki hızı 175e falan tekabül ediyordur heralde diye düşünüyorum. daha fazla yapmıyordu malesef :D ama 1.2 motor için yeterli diye düşünüyorum, zaten aracı alırkenki amacım hız değil ekonomiydi, onun için dert etmiyorum. zaten istanbul şehiriçinde kullanıyorum büyük çoğunlukla...
kaç devirde kesiciye giriyo motor bu arada bilen var mı? bi ara 4. viteste 5500-6000 arasına kadar çıktım da daha fazla zorlamadım...
onurksk demiş ki:krank demiş ki:O süratlere hiç çıkmadım ancak anormal bir motor sesi olduğunu tahmin ediyorum.Çünki 130 larda bile bağırıyor motor.
130 Km hıza ulaştığımda araç 3.000 devirde oluyor ve bağırma yada motorda hiç o tarz yüksek inlemeler yok benim aracım 1.5 dci 80 bg ama bu kadar fark olacağını sanmıyorum
Leo1905 demiş ki:bursa otobanda 175 gördüm ilk aldığım zamanlarda. şimdi denesem belki daha fazla olur :)
sunset544 demiş ki:Leo1905 demiş ki:bursa otobanda 175 gördüm ilk aldığım zamanlarda. şimdi denesem belki daha fazla olur :)
bu gördüğünüz motor 1.2 16 v mi? özel birşey mi yaptın motora? ben 175 i görsem motor patlar büyük ihtimal:)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir