hero2006 » 28 Temmuz 2011 11:44
arkadaşlar başımdan dün geçen çok çok ilginç olayı anlatmak istiyorum .her zaman olduğu gibi geçen hafta hemen evimin yanındaki merter full istaasyonundan yakıt aldım .genelde hafta sonu pazar günleri extra indirimin olduğu zamanlarda 100 tl lik alırım yakıtı.salı günü baktım yakıt azalmış 30 tl lik tamamlayayım hafta sonu gene alırım diye düşündüm.benzini aldıktan sonra depodaki yakıta göre yaklaşık aynı kullanış karakterine göre yaklaşık 230 km gibi değer gösterdi yol bilgisayarı...neyse asıl olağanüstü durum: ben dün bayağı bir kilometre yaptım .okmeydanına havaalanına beşiktaşa gittim döndüm. bende bir adet vardır olası yapılacak kilometreyi ekrandan takip ederim ve kendimdende en az adımın kahraman olduğu kadar eminimki,yaklaşık 135 140 kilometre kullanıcak kadar ekranda benzin kaldığı görünmesine rağmen ve yakıt göstergesi son ışık dilimine gelmiş olmasına rağmen, arabayı stop ettirip yeniden çalıştırdığım bir anda yakıt gösterge dilimi 2 ye çıktı ayrıca yapılacak muhtemel kilometre olarak 273 km göstermeye başladı....netice itibarıyla bana mucizevi bir durum geldi..haşa yoktan var etmeyi allaha mahsus olduğunu düşünen inançlı birisi olarak durumu açıklık getirecek arkadaşların görüşlerini bekliyorum... yoksa benim yol bilgisayarı travmamı yaşıyor...