hafta sonu azıcık çevre yoluna çıktım. ortakama 7.2 oldu. hatta bir ara 90 geçmediğimde 6.9 gösterdi çok hoşuma gitti. :D
Bazılarıda şehir içi.... bilmemkaç diye yorum yapıyor. Şimdi istanbulda oturan günde 50-60 km yol yapıyor hemde çevre yolunu kullanıyor bununda adı şehir içi oluyor. :twisted:
ben şuanda vitesi 3500- 400 de atıyorum çok dik yokuşlarda 4500 oluyor. ilk 4km yi böyle geçmek istiyorum. sonra araba 120 geçmez. Bu zamanda biraz çepten gidecek gibi
SAFAK SAHIN demiş ki:YUKAY_DAYI ÖNCELİKLE HİÇ ACELE ETME O ZAMANLA DÜŞER...
BENDE GÜNDE ORTALAMA 15 KM YOL YAPPIYORUMVE BUNUN -2-3 KMSİ YOKUŞ YUKARIBENDE BİZİM YOKUŞU 3. YADA 4. VİTESTE ÇIKIYORUM VE 11 LERİ GÖRÜYORUM.BEK BENİM YAKITIM ORTALAMA 6.9 İLE 7.2 ARASINDA OLURDU KIŞ DİYE 7.9 OLDU (Tabi hanım faktörünü unutmamak lazım.eşim kullanıyo genelde)SENİN ARACIN DDAHA YENİ VE BU DEĞERLERİN ALTINA ZAMALA DÜŞECEKTİR EMİNİM .BENİM ARACIM 33.000KM DE VE 6.9İ LE 7.2 DİYORUM SMA YAZIN TABİİİ...KIŞIN HEPSİ ARTAR.HAAAA 6.4 LERİDE GÖRGÜĞÜM OLDU.
MESELA BİR KERE UYGUN ŞARTLRI TAŞIYAN YOLDA İNANKİ 100KM DE 4.2 Yİ GÖRDÜM 1800KM YOLU 98LİTRE BERNZİLE GİTTİM VE YAKIT ORTLAMAM 5.2 İDİ ..
KARAMÜRSEL -ORDU-
ORDU ANKARA
ANKARA KARAMÜRSEL....1840KM ....5.2 ORTLAMA .....HADİ 100LİTRE BENZİN DE.BUNLARI NOT AL ARA ARABAKAR KARŞILAŞTIRIRSIN.
VİTESLERİ KESİNLİKLE 2500 DEVİR CİVARINDA DEĞİŞTİR.3000DEVİRİ BULMASIN DİYEBİLİRİM.MESELA BEN 60-70KM HIZA ULAŞINCA 5. VİTESE GEÇMİŞ OLUYORUM DİYEBİLİYORUM