Merhaba, Cumartesi sabah tatil yapmak amacı ve birazda Cliomu denemek amacıyla Antalya'ya doğru yola çıktık. Evden yola çıkmadan önce aracım 330 kilometrede idi, şu an 1.000 kilometre oldu nasipse yarın tekrar Ankara'ya dönüyoruz...
Gelirken yoldaki tadilat nedeniyle yolu ikiye bölünmüştü; yolun bölündüğünü bir ara unutup önümdeki kamyonu sollamaya kalktım ve o anda hızla gelmekte olan BMC marka kamyonla burun buruna geldik hemen köküne kadar frene basıp kendi şeridime atladım neyseki o sıra arkamızda araba yoktu. Hemen su içip biraz kendime geldim ve sonra frenleri övdüm kendi kendime :)
Gidiş yolum 560 kilometreye yakın tut tu ve 120 TÜRK LİRASI MAZOT yaktım. Mazotu Keçiören'in çıkışında ki Shell'den aldım (V-Power 4.0 TÜRK LİRASI litre fiyatı vardı). Genelde sakin kullandım 110 - nadiren 120... Vites aralıkları biraz iyileşir gibi oldu ama bu sefer debriyaj biraz sertleşir gibi oldu. Ayağımı çekerken falan hafiften çok hafiften belli belirsiz bir gırç sesi geliyor...
Yarın nasipse dönüyoruz İNŞALLAH. Ama aracımın MAAŞALLAHI vardı, aldığıma pişm4n etmedi. Herkese kazasız belasız sürüşler...