Ankara'da yetkili servis tavsiyesi

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

Ankara'da yetkili servis tavsiyesi

İleti DrNo » 14 Mayıs 2010 12:04

Merhaba arkadaşlar, öncelikle böyle bir forum ortamının hazırlanmasında katkısı olan herkese teşekkürler. Gayet güzel bilgilere bu sayede rahatlıkla ulaşabiliyorum.

Benim soruma gelince; Ankara'da en iyi hizmet veren yetkili servis hangisidir? Aracı geçen sene aldım, genel anlamda memnunum araçtan. Ancak ufak bir sorun nedeniyle aracı aldığım yerin servisine götürdüm. Fakat sorun tam anlamıyla çözülmediği gibi, gösterilen ilgi de çok yetersiz geldi bana. Yerin adını zikretmek istemiyorum çünkü burayı tavsiye ederseniz, tekrar oraya da götürebilirim.

Şu anda araç garantide olduğu için yetkili servise gitmek istiyorum (bence garanti kapsamında halledebilecek bir sorun çünkü). Yardım eden/etmeyen herkese şimdiden teşekkürler.
DrNo
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: Ankara

Re: Ankara'da yetkili servis tavsiyesi

İleti evrenz » 14 Mayıs 2010 20:23

benim bildiğim en iyisi mais
sanırım sen neziroğluna gittin bazen çok iyi olabiliyolar eski aracımın radyo ekranı değişirken hemen bu garantiden dediler değiştirdiler. ama çokta güvenmiyorum aracımda oluşmuş eski kazayı yokmuş gibi gösterdiler (aracı onlardan alırken)
herkesten duyduğum birşey mais servislerinin hep daha iyi olduğu tabi en iyisi deneyimi olan arkadaşların yorumu
evrenz
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: ClioIII exp. 2009
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 70bg
Kilometre: 1300
Yakıt: PO vmax eurodizel 10
Lastik Markası: dnlop sp01 185/60/15
İsim ve Şehir: evren *rize ankara mersin

İleti DrNo » 14 Mayıs 2010 20:51

evrenz demiş ki:benim bildiğim en iyisi mais
sanırım sen neziroğluna gittin bazen çok iyi olabiliyolar eski aracımın radyo ekranı değişirken hemen bu garantiden dediler değiştirdiler. ama çokta güvenmiyorum aracımda oluşmuş eski kazayı yokmuş gibi gösterdiler (aracı onlardan alırken)
herkesten duyduğum birşey mais servislerinin hep daha iyi olduğu tabi en iyisi deneyimi olan arkadaşların yorumu

Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım, peki Mais ve Neziroğlu dışında garanti işlemleri için Renault'un sitesinde yer alan diğer servisleri tercih eden var mı? Alttaki yerleri siteden buldum.

Yetkili Satış ve Servis Noktaları
AKBAK
MAİS ANKARA ŞUBE
NEZİROĞLU

Renault Dakik ve Yetkili Servis Noktaları
ÇELİK

Yetkili Servisler
ALTAY
COŞKUN
GÖRGÜLÜ KARDEŞLER
NET GRUP
OR-AY
RENPAR
TOKUR

Yetkili Mekanik Servis ve Yetkili Servis
AYDIN
ÇELİK GRUP
KURTULUŞ
ÖNTAŞLAR
SET
SİSTEM 2
ŞEN
YUMURCAK
DrNo
ONBASI
ONBASI

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: Ankara

İleti evrenz » 14 Mayıs 2010 21:10

bu servislerin bazıları başka marka ağırlıklı diye biliyorum yanlış olabilir mesela çelik kia akbak hyundai tabii bunlar kesin değil yarım bilgiler :D renault ağırlıklı servisleri tercih ederim ben
evrenz
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: ClioIII exp. 2009
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 70bg
Kilometre: 1300
Yakıt: PO vmax eurodizel 10
Lastik Markası: dnlop sp01 185/60/15
İsim ve Şehir: evren *rize ankara mersin

İleti oguz1 » 15 Mayıs 2010 05:23

Garantiniz devam ediyor anladığım kadarıyla, eğer neziroğluna gittiyseniz memnun kalmamamanızı anlayabilirim.B en aracımı maisten aldım ve 3 yıldır oraya götürüyorum. 100 de 20fix paket indirimini genel de yakalamaya çalışıyorum, şu ana kadar fiyatlarının faiş olduğunu görmedim. En son ön balataları dışarıya 2 yere sordum özel servise ama maiste 5 tl indirimli yaptırdım.

Kalite olarak ise bazen orasıda dağıtabiliyor benim başıma gelen 2 olayı söyleyim.Fandan ses geliyordu gittim yaptılar ama 5-6 saat geçti aracı aldım eve gidiyorum. Teybin altındaki eşya gözünün oradaki plastiği iyi oturtmamışlar yarı yoldan dönüp yaptırmak zorunda kaldım. Diğer konu rutin bakıma verdim sonra yine 6-7 saat sonra telfon ettiler aracı gittim aldım eve geldim ve gayri ihtiyari kaputu açtım neler yapmışlar silmişlermi diye hava filitre kabına bakarken 2 çentiğinden birinin kırıldığını gördüm ve servise geri gittim baktılar diğer yetkililerle birlikte mekanik sorumlusu mehmet beyde geldi . En son biraz dil döktükten sonra tamam bu parça garantiye girmiyor ama biz başka bir kalemden!!! alıp takacağız. Ellerinde varmış yarımsaat bekletip taktılar.

Sonuç: Mais merkez olduğu için yetiştirilen elemanlar acemi olup araca zarar verebiliyor. Tekrar gidermisin derseniz evet her durumda tüm sorunlarım maceralıda olsa çözüldü. Görgülüye giden arkadaşta var memnun ama ben hiç gitmedim.
oguz1
Moderatör
Moderatör

Marka & Model: RENAULT CLIOIII
Motor Tipi & Gücü: 1,5 dci 80 bg
Kilometre: 122000
Yakıt: opet
Lastik Markası: tigar-lassa snoways
İsim ve Şehir: Murat İzmir

İleti DrNo » 19 Mayıs 2010 00:27

Cevabımı aldım, sağolun arkadaşlar.