impossible » 09 Mayıs 2011 10:58
acentadan iki arkadaşım araba aldı, her ikisi de önce dizel araç kullanıyordu (astra 2005 dizel-fiesta 2005 dizel) ve aldıkları araçlar fiesta titanium benzinli-focus titanium benzinli
her ikisi de arabanın traktör gibi çalıştığını ve bu sesi içine çok aldığını, o yüzden benzinlisini tercih ettiklerini söylediler..
ek olarak ortak arkadaşımız aracılığıyla bir beyefendi benim 2008-dizel extrem'i satın almak istedi, mavi olanı, 2009 yeni kasa dizel fiesta'sını satıp clio bakıyordu,dedim sonuçta daha pahalı bi araba niye satıp benim aracımı düşündünüz, dedi ki hem çok yakıyor, hem motor sesi rahatsız ediyor,hem daha kolay savuruyor..
ki 5-6milyar daha ucuz bir araçtı benimkisi
jetta yı da oldum olası pek sevemedim ama 1.6 golf-V'im vardı fsi değil klasik benzinli, aynı yolu clio dizelle gittim, golf 2katı yaktı, üstelik golf'de tek başıma gece 90la gittim, clio'da 5yetişkin bir çocuk ve bagaj komple yığma dolu olarak..
mevzu bahsi geçen yolu da sürekli kullanırım, antalya-nazilli yolu, korkuteli üzeri yayla yolu..
eklemem gereken birşey de şudur, ben clio III lerimde hiç çekinmeden virajlara gaz keserek fren yaparak değil aksine gaz vererek girerim, bu benim için paha biçilemeyeek tek şeydir ve ben bu durumu o kadar araç kullanan ve değiştiren biri olarak sadece clio III'de gördüm, eski patronlarımın yeni seri a6 3.0 tdi sline - a4 1.8t sline araçları dahil olmak üzere :)
belki kendi aracım olmadığı içindir bu savunumum ama 20 yıldır da araba kullanıyorum sonuçta ..
bu da benim diyeceklerim..