Bu kılıf tartışması uzayıp gidecek gibi görünüyor. Araya kaynak yapıp ufak bir öneri sunmak istiyorum.
Tartışmasız olarak herkes aracına farklı gözle bakabilir. Misal bizim için arabamız birçok sebepten ötürü çok özel. ( Eşimle ilk arabamız, İlk araba olmasının yanında ilk 0km arabamız, Kendimize aldığımız düğün hediyemiz, Evliliğimizin nişanesi simgesi yada imzası, memleketlerimizin plakasını içinde barındıran şifresi vb... ) bu nedenle bizde aracımıza çok özen gösteriyoruz. Elimizden geldiğince temiz tutmaya çalışıyoruz. Koltuklar için kılıf kulandım 1 yıl, fakat piyasa üretimi standart kesim kılıf olduğundan hoş durmadı, zamanla kaydı esnedi yamuldu, ama tertemiz tuttu koltuklarımı. Şimdi söktüm 1 yıldır da kılıfsız kullanıyorum, koltuklar ister istemez toz kir oldu, yaz başı detaylı bir iç temizlik yapınca hiçbir sorun kalmayacak.
Kılıf kullanmak yada kullanmamak zevk meselesi. Ben şahsen kılıfa değil uyduruk kılıfa karşıyım. İnternette gördüğüm bir ilanı sürekli olarak takip ediyorum. Yeni bir yorum yada kullanan müşterilerin şikayeti var mı diye bakınıyorum. Henüz şikayet bulamadım ( şikayet olmadıgından degil yazılmadıgından bulamadım ) ama en azından ilanı takip ediyorum, eğer aklıma yatarsa bende aracıma bu şekilde bir kılıf yaptırmayı düsünüyorum
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/bod- ... f-51779509