Oktay ACAR demiş ki:Türk insanı ne versen alıyor mantığı olmalı,torpido ve bagaj lambalarını çalıyorlar ve bu araba hala satılıyor itiraz eden yok.Fabrikaları kontrol eden bir güç ve yaptırım yok'ki,yurtdışında çalsın bakalım torpido ve bagaj aydınlatmalarını nasıl satışı durduluyor...Bizi ''HAS EKMEK,KÖR MEMLEKET'' olarak görüyorlar...
Oktay Bey "Türk insanı" gibi nitelemelerle her seferinde (diğer yazılarınızda da örnekler mevcut) yaşadığımız toplumu kullanarak mesaj veriyorsunuz. İçinde kendimide gördüğüm bu mesajları okurken sanki başımdan kaynar sular dökülüyor.Oktay ACAR demiş ki:Türk insanı ne versen alıyor mantığı olmalı...
Oktay Bey benim torpido ve bagaj lambamı kimse çalmadı. Aldığımda da yoktu. Alırken varmı diyede bakmadım zaten. Ben renault'a gidip bunlar niye yok diye itiraz etsem "olan versiyonunu tercih edebilirsiniz" derler. Zaten Clio 3 modelinin bagaj ve torpido lambası dışında daha önemli özellikleri varki "Türk insanı" hala bu arabayı alıyor. Memleket meselesi değil bence.Oktay ACAR demiş ki:torpido ve bagaj lambalarını çalıyorlar ve bu araba hala satılıyor itiraz eden yok
Keşke "Türk insanı" olarak topluca yurtdışında yaşasaydık desem saçma olucak :)Oktay ACAR demiş ki:Fabrikaları kontrol eden bir güç ve yaptırım yok'ki,yurtdışında çalsın bakalım torpido ve bagaj aydınlatmalarını nasıl satışı durduluyor.
Ben "Türk insanı" nı ekmeğini yiyip memleket işine karışmayan insanlar olarak görmüyorum. Aksine son dönemde memleket işlerine kafayı fazla takmış milletiz.Oktay ACAR demiş ki:Bizi ''HAS EKMEK,KÖR MEMLEKET'' olarak görüyorlar...
ByOnder demiş ki:Aslında cavap dahi verilmemeli ama siteden atılacağımı dahi bilsem iki çift lafım olacak Türk düşmanımısınız hoşunuzamı gidiyor egonuzmu tatmin oluyor Türk milletini koyun gibi görmek size ne haz veriyor herşeyde bunu yapan bi zihniyet var bu ülkede kendiyle aynı düşünmeyen düşünme yetisi olmayan olarak suçlanıyor. bunun adı özgürlük değil türk milletine hakaret vari yorum yapmak haddinizde değil.
Birisi renault alırken başınıza silahmı dayadı sizin almasaydınız. Ben neden aldım emsallerine olan fiyat avantajı servis ve yedek parça ulaşım kolaylığı ve alırkende torpido ve bagaj lambasının olmadığını biliyordum 5 liralık bagaj lambası 25 liralık torpido lambası için bukadar laf edilmeski 30 liralık aksesuar için satışta sizden bin lira gibi bi fiyat fazla alınması hoşunuzamı gidiyor aynı şey jant içinde geçerli ben renault un bana saç jant la araba satmasını istiyorum çelik cantlı olanına
iki binlira fark almasını değil çünkü ben daha sonra binliraya istediğim jantı aracıma koyabiliyorum Yani biz RENAULT kullanıcaları isteğe bağlı aksesuarlardan arınmış baz donanımlı düşük bedelli araçlar istiyoruz. sağolsun renault da cevap veriyor sizede cevap veriyor çoksa paranız Privilage donanımını alabilirsiniz bagaj lambasıda torpido lambasıda mevcut veya başka bi markayada transfer olabilirsiniz ama baz fiyatına niye full donanımlı satmıyor yargılaması yapmaya hakkınız yoktur
ByOnder demiş ki:Yazdıklarınızı yanlış anlamadım yazdıklarınızdan zihniyetinizin ne kadar yanlış olduğunu anladım olay bi bagaj lambası değil sizde nedemek istediğimi gayet iyi anladınız.
ByOnder demiş ki:Yazdıklarınızı yanlış anlamadım yazdıklarınızdan zihniyetinizin ne kadar yanlış olduğunu anladım olay bi bagaj lambası değil sizde nedemek istediğimi gayet iyi anladınız.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir