araç sigortası

ClioIII araçlarımız, modelleri, genel araç özellikleri ve diğer özelliklere dair konular.

araç sigortası

İleti malmsteen123 » 01 Şubat 2011 21:04

merhaba...bu akşam arabamla geri geri giderken karanlıkta park halinde siyah bir trasporter a sağ arka kapısından çarptım.neyse benim tamponda ufak bir boya döküğü oldu fakat adamın aracında cizik oldu baya.neyse adamı birşekilde buldum şirket arabasıymış patronu geldi tutanak tuttuk.şimdi bir dahaki sigorta ödememe nasıl yansıyacak?kazasızlık indirimi bir daha alamayacak mıyım?
malmsteen123
ÇAVUŞ
ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.4 75 bg
Kilometre: 30000
Yakıt: lpg
İsim ve Şehir: berk kocaeli

Re: araç sigortası

İleti ssuzgun » 01 Şubat 2011 23:42

Eğer zorunlu trafik sigortasından bahsediyorsan evet alamayacaksın fakat bu durumdan kaskon etkilemeyecektir. Sende de hasar olup kaskodan yaptırırsan o zaman kaskonda bozulacağından indirim alamazsın.
ssuzgun
ASTSUBAY ÇAVUŞ
ASTSUBAY ÇAVUŞ

Marka & Model: Clio III 1.2 Extreme
Motor Tipi & Gücü: 1.2 16V 75 bg
Kilometre: 30000
Yakıt: Opet 95 Oktan
Lastik Markası: Dunlop SP 185/60R15
İsim ve Şehir: Selçuk İstanbul Ümraniye

İleti emreclio » 01 Şubat 2011 23:47

Selam,

Bende de benzer küçük bir hasar oluştu önceki gün biri sürtmüş arabama. Bu sabah AutoKing İstanbul la konuştum, onların çalıştıkları bir kasko olunca kasko hasarsızlığı etkilenmeden bu ufak tamirleri yapıyorlarmış. Benim kasko Aviva olduğu için geçmiyormuş onlarda . Ofiste kaskoyu incelerken son sayfada baktım ki Oto Zenit diye biryerden söz ediyor. Aradım Profilo avm yakınındalar gittim ve 3 parça boyaya kadar yıllık kasko hasarsızlığını etkilemeden ücretsiz hizmet verdiklerini söylediler. Gayet güler yüzlü, temiz bir yere benziyor. Evrakları bıraktım, arabayı yarın sabah bırakacağım, akşam alacağım.

bilginize
iyi akşamlar.
emreclio
UZMAN ÇAVUŞ
UZMAN ÇAVUŞ

Marka & Model: 2011 clio extreme
Motor Tipi & Gücü: 1,2 16v 75bg bvr
Kilometre: 0
Yakıt: opet full force
Lastik Markası: bridgestone turanza
İsim ve Şehir: emre istanbul

İleti umitsen21 » 02 Şubat 2011 18:30

ssuzgun demiş ki:Eğer zorunlu trafik sigortasından bahsediyorsan evet alamayacaksın fakat bu durumdan kaskon etkilemeyecektir. Sende de hasar olup kaskodan yaptırırsan o zaman kaskonda bozulacağından indirim alamazsın.

aynen katılıyorum
umitsen21
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.5dci 85bg
Kilometre: 0
İsim ve Şehir: ankara

Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 28 misafir