liberty60 demiş ki:spss demiş ki: Araç kendi kendine rampa yukarı gidiyor. :D
evet bu her sabah benim başıma geliyor. apartmanın garajından cıkarken araba 2. vitese geçiyor ve ben ayagımı gazdan çekmem gerekiyor tam ana yola çıkacağım zaman fakat ar4aba gerçekten yavaşlaması gerekiyorken ((çünkü yokuş bir yer bı bahsettiğim saha)) aksine biraz hızlanıyor hafifden bende ayağımı frene atmam gerekiyor:)) bu olay tam olarak nedi,r ama bana da biraz tuhaf geliyordu hersabah!!
krank demiş ki:2011 clio 3 grandtour 1.2 extreme edition'a 2006 Accent Era 1.4 select modelinden geçtim.Clioda beğendiğim noktaların yanında beğenmediğim noktalar da var.
- Erada tavanda hem önde hem ortada lambalar vardı harita lambalarıyla toplam 4 lamba,güneşliklerin her birinde ayrı lambalar vardı,dolayısıyla çok aydınlıktı, clio kullanığım en karanlık araç,
- Eradaki plastik işçiliği ve kalıplar daha düzgündü.Clioda vitesin bulunduğu kısımla,konsolun birleşim noktasından tırnaklar gözüküyor.Plastikler daha ince.
- Erada 4 cam elektrikli ve düğmeler ışıklıydı.Clioda arkaların kollu olması ilginç.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 30 misafir