:arrow: Kısa bir süre önce ana sayfadaki forum isimleri yanına ikonlar ekledim. Forum'un genel görüntüsüne pozitif katkısı olduğu kanaatindeyiz sanırım genel olarak. Dönütleriniz için teşekkür ederim.
:idea: Yine kısa bir süre önce yukarıdaki sohbet bölümünü misafirlere kapattık. Çünkü bazı alakasız mesajlar alıyorduk. Fakat siteye girdiğimizde (oturum açmadan önce) boş ve nahoş bir görüntü oluşturması sebebiyle ben tamamen görünmez yaptım. Oturum açtıldığından itibaren (fark ettiğiniz gibi) tekrar görünür olmaktadır.
Evet arkadaşlar, banner kısmı da tamamdır. Bu kadar değişikliğe Erim kızmaz umarım. :D
Eğer "yukarıda neden Faz-1, neden Faz-2 yok?" diye soracaklar için hemen yazayım; Çok sayıda ve gerçekten yüksek çözünürlükte Faz-1 ve Faz-2'ye ait fotoğraflar buldum. Zaman içerisinde her iki Faz'dan faydalanarak arka planı değiştireceğim. :)
Bu arada, tarayıcısı bu değişiklikleri görmemiş olanlar varsa CTRL F5 tuşlarına basarak sayfayı yenileyebilirler.
Erim'in doktorayla başı biraz dertte olabilir. İş hayatı + çocuk falan derken başını kaldıramıyor olabilir... Ama siteye girince biraz şaşıracağı kesin. :) Ben dosyaların orijinallerini sakladım. Geriye dönmemiz gerekirse diye. :D