arkadaşlar logilink Bt0022 cihazı 90 tl ye internetten aldım ve konsoldaki aux çıkışına bağladım. sonuç kablosuz olarak telefonumdaki müzik ve videoları dinleyip telefon görüşmesi yapabiliyorum. :D
Ben 14$ a aldım. Şimdi baktım 8$ a kadar düşmüş. www.aliexpress.com bu adresten hem aUX kablosunu hem de o bluetooth dönüştürücüyü aldım. Ses kalitesi mükemmel özellikle de telefon görüşmelerinde karşı tarafa ses çok iyi gidiyor. Kredi kartıyla aldım, PTT ile 15-20 günde teslim edildi...
arkadaşlar bu bluetooth modülünden bende alacam 14$ dediğinizden ama bu cihazın kendindemi hoparlör var yoksa teybemi aktarıyor birde link verebilirmisiniz acaba bulamadımda.
bunun kulaklık çıkışından teyibin aux girişine bağlayabilirsiniz aux girişi yok ise transmitter olarak direk FM radyo üzerinden dinleyebilirsiniz ben bundan aldım
Malum telefon şarjlarının günü zor kurtarır olmaları nedeni ile bluetooth aktif etmek zor Ben şirket aracı Connect'te kulaklık çıkışı ile Aux çıkışı arasına 3.5mm kablo takıp çağrı geldiğinde veya arama yapacağım zaman Teyp üzerinden Aux tuşuna basarak kullanıyorum