Bayram demiş ki:Bu güne kadar bu forumda kronik diye bahsedilen sorunlardan
arka çamurluklar ile tavan birleşme noktalarındaki çok ufak çatlak görüntüsü ve silecek motorunun bulundağu alandaki su tahliyesinin tıkanma olayını yaşadım (Devrim bey sayesinde tam tıkanmadan açtım)
Bunun dışında yaşadığım herhangi bir olay yok.
Birileri sürekli birşeyler yazıyor
Eşimin sürekli araç kullanım isteği yüzünden 2006 model ama sıfır ayarında desm abartı olmaz aracımdan vaz geçip yerine Mitsubishi Colt (fiyat cazibesi) bakmaya başladım
Orda Tek rakipleri Honda Jazz'mış ve oda 6.000TL pahalı olması nedeniyle aslında tekmiş gördüm yazılanları okudum
Clio III Quickshift arıyorum :D bu kadar kronik sorunları var yani
karabudun demiş ki:Arabama 4 gün binmedim. Dün marşa bastım almadı. Yaklaşık on kere denedim, tabi iki marş arasında da bekliyorum. 15 dakikalık bir uğraşın ardından çalıştı araba. Bundan önce nisan ayında yapmıştı en son. Mayıs gibi servise bakıma götürmüştüm. Servise durumu anlattım, yakıta yordular. Araçta da herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Aracımı cidden çok seviyorum, abartılı bir şekilde de ilgileniyorum. Hamd olsun bu marş almaması dışında en ufak sıkıntı olmadı aramızda. Bu zamana kadar da nazar boncuğu hesabı yapıp kafama takmadım. Fakat dün kendini hatırlatınca epey sıktı canımı. Nedir bunun çaresi? Cidden kronik mi Cliolar için?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir