Doğrudur.
Fakat o beyaz ampuller de 12V ve 55W. Daha fazla ısı yaymıyorlar ki. Yani elimi cama koyduğumda hissedilir bir artış görmüyorum. Demek istediğim bu en azından.
readonly demiş ki:osram nb plus aldım.. normal nightbreakera göre daha uzun ömür vaadediyor.
http://forum.clioiii.com/ClioIII/FORUM/ ... =58&t=1855
bu topicte anlatılanlara göre değiştirmeyi denedim. far arkasındaki yerin darlığından ve günümüz yağışlı şartları nedeniyle arabanın kirliliğinden araca çok temas etmek istemediğimden dolayı beceremedim, beceremediğim gibi el fenerini de motor alt korumanın olduğu yere düşürdüm, elimi uzatıp alamadım... herşeyi berbat ettim anlayacağınız, bugün pazar sanayi de servis de kapalı yarın işe yaya gideceğim anlaşılan :ROFL:
semih89 demiş ki:ampülün arkasında dikkat ettiyseniz oturması gereken bir yuva var ufacık. görmeden takıncı orası denk gelmeyebiliyor. fara önden gözle bakın yerine yerleştirip , hiç bozmadan emniyetini de taktıysa helal olsun. ama genelde o çentiğe dikkat etmeden takıyor ustalar tamponları indirmeden yapınca.
NB kullanıyorum ama geceleri ve yağmurlu havada nerdeyse hiç göstermiyor, aracım mercekli farlı orjinal. tavsiye etmiyorum. en kısa zamanda xenona dönüş yapıcam. normal zamanda sıkıntı yok ama yagmurda tehlikeli
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir