semih89 demiş ki:
Evet Clio3 forumu . Orta panelin üzerinde çizikler oluşmaya başladı. Gözüme kötü geliyor , ben de kaplamak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teybin etrafındaki büyük panelden bahsediyrm. Nasıl yapalım ? Üzerindeki kaplama, megane lardaki klasik kapı kolu soyulmasına benziyor. Bir şekilde çizilince ve köşelerden atmaya başlıyor. 3M karbon yada piano black boya istiyorum. Ancak piano black için yapacak yer bulamadım.Ustalar da sağolsun ufacık şey için döşüyorlar. Uygun fiyata pianoblack boyatabilirsem öncelik onda ,yoksa tavsiyelerinizi bekliyortum
MaYuCeL demiş ki:Resimlerde hata oluştu sanırım. Görünmüyor.
semih89 demiş ki:İkisi de güzel. Boya çok güzel işçilik çıkartmış . Kaplamada işçilik hataları mevcut ama orta kısım çok güzel duruyor. Bugün boyacıya gittim , adam döktü tineri üzerindeki kaplamayı kaldırmak için. Bakalım onu çıkartıp yarın yada öbürgün boyatmaya çalışıcam. Eğer olmazsa istediğim gibi, kaplama işine giriyim diyorum. Tiner az da olsa paneli zedeledi artık zımpara vs ile düzeltmeye çalışıcam.
Onur-d , boya işlemı nasıl oldu ? Astar attı mı , zımpara oldu mu , bir de fırın damı boyattın
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 104 misafir