levolution demiş ki:düşündüm bunu. oradaki plastiğin hemen altında bir beyin var, sanırım emniyet kemerlerinin ya da hava yastıklarının, iç yüksekliği yetmiyor, ayrıca kolçak varken oraya uzanmak epey zor oluyordu.
eldekilerle en uygun yer orasıydı.
göze batsın biraz, hatta serviste de göze batsın, bana 700-800 lira tutar diyenler görüp sorarlar "kaça yaptırdın sanayide" diye de "kendi başıma yaptım 22,5 tl'ye maloldu" derim ben de.
fethiaktunc demiş ki:İhtiyacı olan varsa renault orjinal ayna kumanda kolu elimde mevcut. Bir hevesle almıştım elektrikli ayna için sonra vakit yetersizliğinden hiçbirşey yapamadım. sonradanda önceliklerim değişti. o yüzden ihtiyacı olan varsa irtibata geçsin aldığım fiyattan 50 TL'den vereceğim..
murat611 demiş ki:daha önce netten ve bu forumdan yaptığım araştırma sonucu manuel aynaları otomatiğe çevirmek için sağ sol ayna motoru ve kumanda kolu satın aldım. kablolarınıda bağlayarak deneme yaptım. gayet sağlıklı çalıştılar fakat kumanda kolunu takacak sırıtmayan uygun bir nokta bulamadığım için bu projeyi rafa kaldırdım. işine yarayacak uygulamak isteyen kimse olursa yardımcı olurum.
levolution demiş ki:düşündüm bunu. oradaki plastiğin hemen altında bir beyin var, sanırım emniyet kemerlerinin ya da hava yastıklarının, iç yüksekliği yetmiyor, ayrıca kolçak varken oraya uzanmak epey zor oluyordu.
eldekilerle en uygun yer orasıydı.
göze batsın biraz, hatta serviste de göze batsın, bana 700-800 lira tutar diyenler görüp sorarlar "kaça yaptırdın sanayide" diye de "kendi başıma yaptım 22,5 tl'ye maloldu" derim ben de.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 75 misafir