sezgin bey demiş ki:Araç hayırlı olsun. Ben aldığımdan beri totalden excellium alıyorum. Ve böylede devam edicem sanırım. Çünkü çekişi çok tatmin edici. Opetten alan arkadaşımda totale geçti. Sebebi ise ucuz etin yahnisinin iyi olmayışı aynı araçla yakıt alıp bi,lgisayarı sıfırlayınca 100 km sonra depoda kalanlam gidecek mesafe 1020km diyor aynı ortalama bende ise 1305 km oluyor demek oluyorki opetin yakıtı daha ince. Total derim ben. Türkiyeye ilk dizel yakıtı takdim eden firmadır.
bu bilgisayar değerlerini şehir içi mi yoksa uzun yolda mı veriyor? Çünkü ben petrol ofisinden alıyorum ve kullanıma dikkat ettiğim bu depoda şehir içi ortalamam şuan 5.1 görünüyor. ve hemen hemen 1100 km civarlarına denk gelen bir kalan mesafe+geçilen mesafe değerleri var. daha önce belirtildiği gibi bence de markadan ziyade istasyon önemli. total benim bulunduğum şehirde yok. o yüzden petrol ofisini tercih ediyorum. evime yakın, çalışanları, sahibini vs. tanıyorum haliyle güveniyorum. aracın çekişinden, sesinden falan da gayet memnunum. ;)