MaYuCeL demiş ki:4 Lastiğin arkasına paçalık taktırmıştım. Ancak resim çekme fırsatım oldu. Kusura bakmayın arkadaşlar...
muratt demiş ki:MaYuCeL demiş ki:4 Lastiğin arkasına paçalık taktırmıştım. Ancak resim çekme fırsatım oldu. Kusura bakmayın arkadaşlar...
Arakadaşlar bende paçalık taktırmayı düşünüyorum ama bir kaç yerde paçalık takılan yere zarar verdiğini okumuştum yani takıldıktan sonra paçalıkla takıldığı yerin arasına
çamurlu su giriyor hava almadığı için kurumuyor zamanla korozyona sebep oluyor falan gibi şeyler okudum (abartılı olabilir) sizce ne kadar doğrudur, ayrıca aracın
aerodinamiğine ufakta olsa etkisi varmıdır zira aracın dışına takılan ister aksesuar ister artı bir parçanın aerodinamik yapısını etkilediğinide söylüyorlar.
MaYuCeL demiş ki:Paçalıklar aracın davlumbazına yani plastik aksamına takılıyor. Korozyon olacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Uzun süredir bende paçalık var. Bir sıkıntı yaşamadım.
muratt demiş ki:MaYuCeL demiş ki:Paçalıklar aracın davlumbazına yani plastik aksamına takılıyor. Korozyon olacak bir durum olduğunu sanmıyorum. Uzun süredir bende paçalık var. Bir sıkıntı yaşamadım.
Kullanan birinden bu cevabı almak insanı rahatlatıyor vallahi eğer takılırken kesme veya delme yapmazlarsa en kısa zamanda paçalıkları taktıracağım.
Bu arada uygulamalarınız çok güzel ALLAH nazardan saklasın.
levolution demiş ki:aynalarrr :)
samathana demiş ki:Elinize sağlık güzel olmuş.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir