ratig demiş ki:mazot filtresi donmuş.elk.soba ile açtık.sonra mazot filtresini izocam ile kaplattım.birde yakıta katkı atacağım.iş değil dizel buralarda.
Geçmiş olsun ancak dizel benzinden daha zor donar. Würth'ün katkılarından atabilirsiniz.
ratig demiş ki:mazot filtresi donmuş.elk.soba ile açtık.sonra mazot filtresini izocam ile kaplattım.birde yakıta katkı atacağım.iş değil dizel buralarda.
ratig demiş ki:benzinli donan hiç duymadım ama dizel tonla.eskiden kamyonların altında ateş yakarlardı hatırlayın.
onurksk demiş ki:Bu arada baya soğuk havalarda araç kullanan olmuş bir şey sormak istiyorum eminim dikkat etmişsinizdir.Dün gece araçtayken sıcaklığı 3 derece gösteriyordu ve sıcaklık ekranı yanıp sönüyordu daha önce dikkat etmedim varmıydı ? yoksa belirli bir dereceden aşağısında uyarı gibimi yanıp sönüyor ?
Oktay ACAR demiş ki:onurksk demiş ki:Bu arada baya soğuk havalarda araç kullanan olmuş bir şey sormak istiyorum eminim dikkat etmişsinizdir.Dün gece araçtayken sıcaklığı 3 derece gösteriyordu ve sıcaklık ekranı yanıp sönüyordu daha önce dikkat etmedim varmıydı ? yoksa belirli bir dereceden aşağısında uyarı gibimi yanıp sönüyor ?
Isı göstergesinin 3 derecede yanıp sönmesi ''YOLDA BUZLANMA veya DONMA'' uyarısı diye biliyorum...
Sani demiş ki:Doğrudur, tehlikeli olaraktan yanır söner.
Ayrıca dizel aracınızda 7 derecenin altında kalorifer için aracın ısınmasını beklemenize gerek yok. Direk açın ve 1dk içinde sıcacık olsun aracın içi ;)
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 48 misafir