MaYuCeL Garaj

Tamamıyla bizlere (forum üyelerine) ait garaj konuları. Garajınızı açınız ve kendinizi, aracınızı tanıtınız.

Re: MaYuCeL Garaj

İleti MaYuCeL » 31 Temmuz 2011 22:28

Piyasada o kadar aradım taradım bizim böcüklere uyan birtane bile bulamadım. Sanayide girip çıkmadığım dükkan kalmadı valla.
Serviste Çifti 65 TL'ye taktırdım geçen yıl. Sonrasında diğer aksesuarlarımla berabre kaskoya eklettim, ve iyiki ekletmişim. ufak bir talihsiz kaza nedeni ile sağ önde olan paçalık koptu ve kaskodan yenisini taktırdım. Bugünde bagaja bişeyler koyarken farkettim ki kasko öndekilerin her ikisini de vermiş bana, sağdakini arabaya takmışlar soldakini bagaja koymuşlar.
Bu zift ve asfalt lekeleri konusunda çok yararlı oluyor, ama çamur için yinede tam performanslı diyemem. En azından son resimde göründüğü gibi ıslak ve çamurlu bir yoldan geçerken yinede sıçrayabiliyor.
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: ClioIII Faz2 Extreme
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 87 hp
Kilometre: 82000
Yakıt: P.O.
Lastik Markası: Kumho 205/50 R16
İsim ve Şehir: Muhammet - KOCAELİ

İleti hasanozf » 01 Ağustos 2011 17:09

Paçalıkların fiyatı serviste halen aynı. Çifti 65 lira. Ben de taktırdım.
hasanozf
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ
ASTSUBAY BAŞ ÇAVUŞ

Marka & Model: Clio3 Faz1 Extr2009
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 65bg
Kilometre: 77000
Yakıt: total excellium dize
Lastik Markası: michelin 185/60/15
İsim ve Şehir: Hasan

İleti MaYuCeL » 02 Eylül 2011 22:02

Navigasyon için güzel bir yer buldum, Kocaeli-Eskişehir, Eskişehir-Ankara-Trabzon, Trabzon-Samsun-Kocaeli istikametlerinde toplam 30000 küsür km yol yaparken denedim. Kullanım açısından hiçbir zorluğu yok.

Gerekli Malzemeler: Navigasyonlu cep telefonu, Eczane lastiği ( 2-3adet )
Uygulama; Telefonu araçiçi dikiz aynasına eczane lastigi yardmı ile sabitledim. İsteyen deneyip farkı görebilir....
Bu iletideki ekleri görmek için gerekli yetkilere sahip değilsiniz.
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

İleti Devrim » 03 Eylül 2011 03:34

Artık bu forum'larda da bir "Beğen" butonu olmalı canım. :D
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti MaYuCeL » 03 Eylül 2011 07:28

Devrim demiş ki:Artık bu forum'larda da bir "Beğen" butonu olmalı canım. :D

Mümkündür üstadım. Hele ki Clio'yu partiküllerine ayırıp sonra tekrar birleştiren siz aramızda olduktan sonra, Beğenecek çok şeyimiz var.
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

İleti semih89 » 03 Eylül 2011 12:52

telefonununz için uygun aparatı alıp cama yapıştırırsanız çok daha zahmetsiz ve risksiz olur. en azından aynayı engellemez. ayna önemli. 10lira falan gibi ücrete gittigidiyorsa çokça ürün var. görüntü olarak da daha güzel duracak öyle
semih89
YARBAY
YARBAY

Marka & Model: Clio Dynamique
Motor Tipi & Gücü: 1.5DCI 85bg
Kilometre: 35000
Yakıt: EuroDizel Opet
İsim ve Şehir: ltba

İleti MaYuCeL » 03 Eylül 2011 14:56

semih89 demiş ki:telefonununz için uygun aparatı alıp cama yapıştırırsanız çok daha zahmetsiz ve risksiz olur. en azından aynayı engellemez. ayna önemli. 10lira falan gibi ücrete gittigidiyorsa çokça ürün var. görüntü olarak da daha güzel duracak öyle

Haklısınız telefon aparatları mevcut piyasada, bende 2 adet aparat aldım daha önce, ikisindende verim alamadan kırıldı gitti. Cama yapıştırayım dedim, güneşten telefon ısındı, zaten navigasyon calışırken cihazım ısınıyor, üstüne güneş de eklenince fırın gibi oluyor.
Havalandırmaya takalım dedik bu sefer de telefon sabit durmadı, oynar başlıklı tıraş bıçağı gibi sallandı durdu. :)
Bende acil navigasyon gerektiğinde gösterge paneline koyuyordum telefonu ama orda da sabit durmuyordu, aracın yoldaki titrelemerinde hareket ediyordu.

Sonra aynaya baktım, telefona baktım, enleri aynı. Dedim iki lastikle tutturalım bakalım olur mu? Nasıl olsa yolda sürekli aynaya bakıyorum arada birde yol için bakarız. Aynaya takınca yarısına yakın kısmını kapladı telefon. İlk önce ayna gitti diye düşünürken sonra farkettim ki zaten ben aynaya baktıgımda ortasında kalan kısımdan arkamı görebiliyorum. Arka camın eni aynanın eninden daha küçük. Telefonu aynanın sag yanına kaydırdım birazda dısarı cıkarttım, aynayı sonra tekrar ayarladım, bana kalan ayna kısmında geriyi kontrol için baktığımda hala aracımın bagaj kapagının etrafındaki çerçeveyi görebiliyorum. Yani aynanın görüntüsünü etkilemedi. Bence çok hoş oldu, ayrıca güneşe maruz kalmadığı için daha az ısınıyor. :)
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

İleti MaYuCeL » 04 Eylül 2011 15:23

Son zamanlarda dikkatimi çeken ve aklıma takılan bir nokta vardı. Plaka çerçevemdeki " BİZE HER YER TRABZON" yazısı silinmişti. Beyaz boya ile boyama fikri vardı aklımda ve nasip bugüneymiş. :) Benim pek hoşuma gitmedi, çok ince işçilik ve sabır gerekiyordu ama ben bu sabrı gösteremedim sanırım. Yinede eskisinden daha iyi olduğu kanısındayım. :)

Devrim hocam bilirkişi gözü ile bakar mısın yapabilmiş miyim?

DSC03933 [800x600].JPG

Bunlarda yeni hali
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

İleti Devrim » 05 Eylül 2011 14:22

Ellerine sağlık. :) Fotoğraflarda o kadar detay görünmediği için güzel görünüyor bence.
Devrim
Site Admin
Site Admin

Marka & Model: Clio III 2008 Auth.
Motor Tipi & Gücü: 1.5dCi 65hp
Kilometre: 120000
Yakıt: Total Eurodiesel
Lastik Markası: Kumho KW17 185/60/15
İsim ve Şehir: Konya

İleti MaYuCeL » 05 Eylül 2011 21:47

Devrim demiş ki:Ellerine sağlık. :) Fotoğraflarda o kadar detay görünmediği için güzel görünüyor bence.

Teşekkür ederim Devrim abi. Bu beyaz olayı hoşuma gitti, Ofisteki diğer arkadaşında aynı plakalıktan var ve onunda yazısı çıktı, bugün akşama kadar gösterip gösterip kıskandırdım, hasetinden çatladı gitti. :)
Bu arada bizim dış anaların siyah olan kısmına Beyaz folyo kaplamayı düşünüyorum. Kırmızı-Beyaz olsun diye. Şimdilik resim üzerinde oynayarak bakacam, eğer güzel olursa birgün de ona el atmak istiyorum.
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

İleti diplomali_amele » 24 Eylül 2011 08:46

MaYuCeL demiş ki:Bagaj havuzum elime ulaştı. Şuanda ofisteyim araca taktıgımda tekrar resmini cekerim.

[ img ]

o benim aracımda da var ne işe yaradığını bilmiyorum nerde kullanıyor o acaba aracın içinden çıktı bende bağaja sığmayan bir yük olduğunda arka koltuğu yatırınca kirlenmesin diye altına koyuyorum ... :?: :?: :?: :?:
diplomali_amele
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 evr 4ab
Kilometre: 7000
Yakıt: full benzin/lpg
Lastik Markası: Bidgestone Turanza
İsim ve Şehir: Yücel İSTANBUL

İleti MertDeniz » 24 Eylül 2011 12:31

Bagaj havuzu bagajınızı olası sıvı dökülmelerinden vs korur. Bagaja tam oturur ve çok kullanışlıdır.
MertDeniz
ÜSTEĞMEN
ÜSTEĞMEN

Marka & Model: Megane II Expression
Motor Tipi & Gücü: 1.5 dCi 85 BG
Kilometre: 30000
Yakıt: Shell V-Power
İsim ve Şehir: İstanbul

İleti MaYuCeL » 24 Eylül 2011 20:23

diplomali_amele demiş ki:o benim aracımda da var ne işe yaradığını bilmiyorum nerde kullanıyor o acaba aracın içinden çıktı bende bağaja sığmayan bir yük olduğunda arka koltuğu yatırınca kirlenmesin diye altına koyuyorum ... :?: :?: :?: :?:

Tam olarak sizdeki nasıl birşey bilmiyorum ama, direk olarak bagajda kullanıyoruz, zira dökülecek toz yada sıvılar bagajdaki halıyı kirletir ve lekesi cıkmaz. Bu havuz seklindeki plastik paspasla bu olayı önlemiş oluyoruz.
Sizdekinin resmini cekerseniz muhtemelen aynısıdır.
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

İleti diplomali_amele » 26 Eylül 2011 10:36

aynısı benimkide sadece ben para verip almadım standart zannettiğim için şaşırdım birazda;

aslında ben ne kadar clioo cahil olarak kullanmışım ve yeni yeni öğreniyorum özellikler idare edein malum diplomalida olsa cahillik kötü şey :):):):)
diplomali_amele
TEĞMEN
TEĞMEN

Marka & Model: ClioIII
Motor Tipi & Gücü: 1.2 evr 4ab
Kilometre: 7000
Yakıt: full benzin/lpg
Lastik Markası: Bidgestone Turanza
İsim ve Şehir: Yücel İSTANBUL

İleti MaYuCeL » 02 Ekim 2011 17:40

Beyaz Folyo kaplaması girişimine Öndeki Renault amblemi ile başladım. Beğeninize sunuyorum.
Bu arada Geçen hafta aracıma cila da yapmıştım, Şimdi daha iyi farkediyorum ki cila etkili olmuş. Zira Kaputun üzerinden Bizim ofisin reklam yazısını okuyabiliyorum, hatta binanın detaylarını görebiliyorum ( Kartepe Yapı Denetim )
MaYuCeL
YARBAY
YARBAY

ÖncekiSonraki

Garaj

Kimler çevrimiçi