semih89 demiş ki:telefonununz için uygun aparatı alıp cama yapıştırırsanız çok daha zahmetsiz ve risksiz olur. en azından aynayı engellemez. ayna önemli. 10lira falan gibi ücrete gittigidiyorsa çokça ürün var. görüntü olarak da daha güzel duracak öyle
Haklısınız telefon aparatları mevcut piyasada, bende 2 adet aparat aldım daha önce, ikisindende verim alamadan kırıldı gitti. Cama yapıştırayım dedim, güneşten telefon ısındı, zaten navigasyon calışırken cihazım ısınıyor, üstüne güneş de eklenince fırın gibi oluyor.
Havalandırmaya takalım dedik bu sefer de telefon sabit durmadı, oynar başlıklı tıraş bıçağı gibi sallandı durdu. :)
Bende acil navigasyon gerektiğinde gösterge paneline koyuyordum telefonu ama orda da sabit durmuyordu, aracın yoldaki titrelemerinde hareket ediyordu.
Sonra aynaya baktım, telefona baktım, enleri aynı. Dedim iki lastikle tutturalım bakalım olur mu? Nasıl olsa yolda sürekli aynaya bakıyorum arada birde yol için bakarız. Aynaya takınca yarısına yakın kısmını kapladı telefon. İlk önce ayna gitti diye düşünürken sonra farkettim ki zaten ben aynaya baktıgımda ortasında kalan kısımdan arkamı görebiliyorum. Arka camın eni aynanın eninden daha küçük. Telefonu aynanın sag yanına kaydırdım birazda dısarı cıkarttım, aynayı sonra tekrar ayarladım, bana kalan ayna kısmında geriyi kontrol için baktığımda hala aracımın bagaj kapagının etrafındaki çerçeveyi görebiliyorum. Yani aynanın görüntüsünü etkilemedi. Bence çok hoş oldu, ayrıca güneşe maruz kalmadığı için daha az ısınıyor. :)