Dediğin doğru. Ama hani "en azından" yukarı aşağı elektrikli olsun da park ederken bazen lazım oluyor...
Yine de bi' servise uğradığımda ustaya sorayım. Bi' şekilde kurcalayacağım ama dur bakalım...
anakonda_425 demiş ki:Bende çok menunum aynalardan arkadaşlarım falan diyo park için kullan diye ama 1 kere kullandım daha park için benimki bi ara yavaşlamıştı çok yavaş dönüyodu
servisten sonra tekrar hızlandı ne yapmış olabilirler için açıp temizledilermi bozuktuda parçamı değiştirdiler salak gibi bende sormayı unuttum
Serdar demiş ki:anakonda_425 demiş ki:Bende çok menunum aynalardan arkadaşlarım falan diyo park için kullan diye ama 1 kere kullandım daha park için benimki bi ara yavaşlamıştı çok yavaş dönüyodu
servisten sonra tekrar hızlandı ne yapmış olabilirler için açıp temizledilermi bozuktuda parçamı değiştirdiler salak gibi bende sormayı unuttum
Parça değiştirselerdi garantiden de olsa mutlaka fatura veriyorlar muhtemelen içerideki mekanizmayı yağlamışlardır. :good:
levolution demiş ki:haftaya bir daha deneyeyim bakalım. satılan ayna sadece cam kısmı mı yoksa aynanın haznesine oturtulacak göbeği de arkasında yapışık mı, bilgin var mı?
BAKIM: metal olmayan bir parça sokup dip tarafından dışa doğru itebilirsen belki tırnaklarından boşandırabilirsin
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir