Abicim bu filmler ömür boyu garantili. Sırf camlar siya olsun diye yapılan çin malı uydurma filmlerden degilmiş. Güvenlik cam filmi uygulaması yapılan filmlerden. Hai normal cama bir film cekip sonra alyozla vuruyorlarda cam patlamıyorya ondan bu film. Çizilmeye, açılmaya, solmaya, zamanla hava kabarcığı yapıp kötü görünmeye karşı garantili. Hatta ön caman ilk yaptıkları filmde cok azcık bir tırnaklama cizigi oldu yapılırken, ilk önce solisndan kaynaklanan bsluk sandılar. zamanla gecmezse getir degiselim dediler ve degistirdiler.
Eger film uygulaması yapacksan benim yaptırdıgmı öneririm.
- günes ışınlarını hatrı sayılır sekilde kesiyor, yazın aracım sürekli acık havada günes altında olmasına ragmen filmlemeden önceki kadar ısınmıyordu içi.
- koyu renk olmadıgı icin emniyet cevirmesinde laf etmiyorlar. ( bildigim kadarı ile arka camlar siah olabilir ama ön kapılar ve on cam icerisi görünecek sekilde olmalıdır )
- adamlar garanti verip uyguladıkları filmin arkasındalar. çizilmeyecgini ve zamanla acılmayacagını garati ettier.
Ben sonax ta yaptırdım. ziebart'da da aynı uygulama var sanırım. her ikisini arastırıp uygun bir fiyat bulabilirsin diye dsünüyorum.
Nasıl güzel olmus dimi. Direk günesin altına alıp günesle aynı acıdan bakınca ici görünüyor ama diger istikametlerden belli olmuyor.. :)