ratig demiş ki:şu an yetkili servislerde kullanılıyor.birşey olsaydı hemen uygulamayı keserlerdi herhalde.birde bu maddeyi ilk kaç km de kullanalım.15000 deki aracada kullanılmaz herhalde.
Sani demiş ki:Güneş bey, aynı ürünü bende çok düşündüm kullanmayı. Ancak sonrasında bi ampul yandı kafamda. O kirli macunlaşmış yağ, karterden çıkınca pistonlarıma krankıma değecek... Orada bir zarar vermeyeceğini Renault garanti edebiliyor mu?
Devrim demiş ki:Sani demiş ki:Güneş bey, aynı ürünü bende çok düşündüm kullanmayı. Ancak sonrasında bi ampul yandı kafamda. O kirli macunlaşmış yağ, karterden çıkınca pistonlarıma krankıma değecek... Orada bir zarar vermeyeceğini Renault garanti edebiliyor mu?
"Kirli macunlaşmış yağ"dan kastınız değişim zamanı gelmiş yağ ise, o yağ zaten sürekli olarak piston ve krank ile temas hâlinde. Başka bir şey mi demek istediniz?
Devrim demiş ki:Anladım da, o tortuyu oradan sökebilen kimyasal madde aynı yağın krank ve pistonlara yapışmasını da engeller diye düşünüyorum. Yani bu durum, çamaşır makinesi içinde yıkama süresindeki deterjanın kirleri çamaşırlardan sökmesi ama diğer çamaşırlara yapışmasını da önlemesi gibi bir şey.
8)
Sorular & Cevaplar, Problemler & Çözümler
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir