Oktay ACAR demiş ki:
Arabamı tel ile açan birini gündüz dahi görürsem tepelerim,gitsin önce tedavi olsun sonra beni şikayet etsin... :)))
Oktay bey, 50 cm lik üççeyrek su borusu göndereyim mi? Koltuğun altında dursun...
Oktay ACAR demiş ki:
Arabamı tel ile açan birini gündüz dahi görürsem tepelerim,gitsin önce tedavi olsun sonra beni şikayet etsin... :)))
Sene 2001, Konya. O zamanlar mavi bir Uno vardı bende. Yeşil yanmasıyla birlikte kavşaktan karşıya geçiyordum ve bir polis motorsikleti tehlikeli (biraz da artistik) şekilde solumdan önüme geçti falan. Tepki verme ihtiyacı hissettim, o derece sakat bir geçişti ve bunu gerektirecek bir vukuat veya trafik de yoktu. Kornaya bastım 1 saniyeliğine. Arkada oturan polis şöyle bir baktı ve önüne döndü. Motorsiklet bastı gitti.
1-1.5 kilometre ilerde aynı iki tip beni durdurdu. Ehliyet ruhsat kontrolü dedi ama olay kabak gibi belliydi. Kontrol banaydı. Ne bir trafik kontrolü ortamı ne de bir ekip vardı etrafta. Gıcık almışlar belli ki benden. Verdim evrakları ama "N'oluyor ki yani şimdi? Bu bir tür korkutma mı?" gibi laflar edebildim.
Zaten memur da şöyle bir göz gezdirdi evraklar üzerinde ve verirken, "Daha dikkatli kullan" dedi. :) Ben de (ne yalan söyleyeyim) güvendiğim hiç bir şey yok ama yattı balık yan gider diye "Bence siz de dikkatli kullanın." dedim. :D Ama gerçekten başıboş ve fevri bir motor sürüşüydü o. Memur şöyle bir baktı bana sonra hoş olmayan bir tavır ve el hareketi ile "hadi canım, hadi, devam et" dedi.
Ben de şansımı daha fazla zorlamadan uzadım. :D
Ve aynı sene aracım çekildi. Yok yok polislerden dolayı değil. Gerekliydi. Yola aniden dalan bisikletliye çarpmamak için orta refüje çıkıp "U Dönüşü Yasak" tabelasını altıma almıştım. Bisikletliye yandan çarptığım için onu taksiyle hastahaneye falan götürürken ekip çekmiş aracımı. Ama evet, aracı alana kadar uğraştırmışlardı beni... Kötü bir gündü...
semih89 demiş ki:gücü öyle bir yetiyor ki :) genelde siz görmüyorsunuz çekerken çünkü ...
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir