oguz1 demiş ki:Kabul :Yahoo!:
Şu varki 1.5 lt ye kadar doldurdum ama mazotu göremedim :P 1.9 lt olursa Trabzonun kuymak ve kayganasını yiyemeyecekmiyim.(Şaka, gelme ihtimalim önümüzdeki 2 yılda imkansız, çocuklar büyüyene kadar)
Tam doldururuzda yalnız kaportaya pompacı akıtırsa orada Ankara misket oynarız heralde pompacıyla. Yada hadi kolbastı olsun :shock:
Hangi sebep olursa olsun sabah veya gece, aynı pompa , tam doldur boşalt ve ilk tıkta bırakma ile en sağlıklı sonucu elde edeceksindir.
Birde dün teker havalarına baktım balanstan 1 hafta sonra arkalar öne gelmişti biliyorsun. sonuç önler 29 arkalar 33 olmuş. Değiştirdim hemen havalarını yoksa tüketim artacaktı. Direksiyon birazdaha yumuşadı. Arkaları ben 29 yapıyorum çünkü fazla kişi binmiyor, boş oluyor genelde ve konfor artıyor 29 da. HB olduğu için araç ağırlık merkezi öne daha yakın.

oguz1 demiş ki:aylan demiş ki:şehir içi yazın 3,7 ile 4,2 arası değişiyor kışın ise 4,2 ile 5.0 arası değişiyor,
şehir dışı yazın 4,2 kışın 4,5
Aylan merhaba bakım yaptırdınmı. En son görüştüğümüzde bakım yaptıracaktın. Ben söylediğim günde maise gittim ve yağ paketini yaptırdım. Sen nerede yatırdın.

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 12 misafir