zigana_T demiş ki:...ancak 3 bin devirden sonra aracın tıkandığını hissediyorum... ...uzun yolda denemek istedim 150- 155 sürate ancak ulaşıyorum. Bu sizce de az değil mi?...
Zigana selam. Aracımızın tork bilgisinin gösterildiği çizimlerde de 3bin'den sonra aşağı eğim başlıyor diye hatırlıyorum. Dediğin gibi 3bin'den sonra tork düşüyor. Uzun yolda ben de 155'i geçemedim. Hatta çok ilerde rampa aşağı ve uzun bir mekân yakaladım ama bu sefer de karşı rüzgar sebebiyle 155'i geçemedim.
Tolga demiş ki:...benım bıldıgım forumdakı dızelcıler araclarında 180 goruyor dıye bılırım
Tolga'cım, ben de okumuştum onları ama NŞA'da (yani rüzgar yok, rampa yok) böyle bir şartta 180'in çok zor olduğunu düşünüyorum. Ya da gerçekten oldukça uzun bir pist vb. mekânda yapmışlardır. Ama yine de ne arka rüzgar olacak ne de rampa aşağı olacak. Ya değilse, bu tip kolaylıklarla yapılan sürat motorun gücünü göstermiyor bence.
Diğer bazı forumlarda da 1.2 motora ilişkin sürat verileri vermişler ama bir fotoğraf veya görüntü bile yok. Rapma aşağı 180'i ben de yaparım diye düşünüyorum... 180 sözünü eden arkadaşlara bir şey dememiştim ama sen yazınca yazayım dedim artık. :)