Arkadaşlar aracı satıp clio aldım ama fikrinizi merak ediyorum.
1997 model 192,000 km de lpg li (66,000 den sonra takıldı yani alır almaz), tavan dahil bütün kaporta işlem gerektiriyor. 7-8 cm lik çürükler çamurlukta 20 cm park esnasında olan çöküntü var sağ kapılardasürtmeden dolayı iz var vs. Yürüyen aksam bakım istiyor. Şanzumanda 4ten3 düşerken istisnasız ses geliyor deviri düşürsekte, ara gaz versekte, yavaş yavaş değişsede yinede sesi duyuyorsunuz. Motor yeni yapıldı 4 lastik hankook sıfır (yolda kaldım motoru yaptırdım amacım binmekti). Meslek icabı yolun en az yarısı belki daha fazlası arazide geçmiştir. Sanayide iç-dış boya kaporta tamiri(değişecek parça yok) 3,500 tl istediler. Şanzıman için 700 gibi rakam çıkar dendi.
Aldığım araç 2008 model clio 3 otantik. 22,800 km 1,2 motor. Önceki sahibi bayan ve öğretmen olunca çizikte oluyor (öğrenciler yapmıştır düşüncesiyle...) iki yerde 20 cm sürtmeden boya var değişen yok km orjinal. İlk hariç tüm bakımları özel serviste yapılmış. Km orjinal.
Alalı 4 ay olacak 9,500km oldu motoru yıkamamdan kaynaklı bobin yanması hariç sorun yok. Genelde şehirler arası, çevre yolu kullanıyorum. Yıllık yolun çeyreği şehir içinde geçmiyordur. Normalde yıllık 15-20 bin km yapıyorum.
Fiyata gelirsek torosun üzerine 14,000 tl verdim. torsu 8,000e clio yu 22,000 tl ye saydık. Alış veriş galeriyleoldu. Clio ev alınırken müteahite verilmiş direk galericiye vermiş oda. Onlarlada görüştüm.
Durum bu özellikle yürüyen ve motor iyi olsun dedim. Servis aracı gördü galerinin dedikleini aynen tekrarladı. Eski sahibide aracın temiz olduğunu söyledi.
Sizce nasıl bir alışveriş olmuş?