semih89 demiş ki: altınızdaki arabayı 25den aşağı vermeyin nolursa olsun, ederi o dur gözümde. istemeyen gitsin kazalı otantik alsın.
impossible demiş ki:semih89 demiş ki: altınızdaki arabayı 25den aşağı vermeyin nolursa olsun, ederi o dur gözümde. istemeyen gitsin kazalı otantik alsın.
onurksk aracına 25 isteyebilir ama satılmadıktan sonra ne önemi var?
kendisi de aracına 22.500-23.000gözüyle bakıyordur bence
burak120320 muadil donanım ve km düsük aracını 23.000TL'ye vermedi mi? makul olmak lazım..
onurksk demiş ki:impossible demiş ki:semih89 demiş ki: altınızdaki arabayı 25den aşağı vermeyin nolursa olsun, ederi o dur gözümde. istemeyen gitsin kazalı otantik alsın.
burak120320 muadil donanım ve km düsük aracını 23.000TL'ye vermedi mi? makul olmak lazım..
Piyasa şu anda çok dengesiz sahibinden'e göz attım aracının donanımını bilmeyen tipler otantiklere dynamiq yazmış esp + asr ne varsa işaretlemiş birde en full donanım diye notlar düşülmüş dünya para isteniyor saçma sapan ilan dolu. Clio 2 modelleri clio 3 fiyatına satılıyor şaka gibi. Gerçekten araçtan anlayan kullanıcısına denk getirip satmak lazım yoksa marka model bilmeden hepsi clio 3 işte canım diye ararlarsa bizim satmamız zor. Galerici demek zaten ölücü demek yaklaşmamak lazım. Ama piyasayıda öldürüp 20 - 21 gibi fiyatlara büyük konuşmuyorum ama asla vermem aracın ederi bellidir
impossible demiş ki:onurksk demiş ki:impossible demiş ki:semih89 demiş ki: altınızdaki arabayı 25den aşağı vermeyin nolursa olsun, ederi o dur gözümde. istemeyen gitsin kazalı otantik alsın.
Piyasa şu anda çok dengesiz sahibinden'e göz attım aracının donanımını bilmeyen tipler otantiklere dynamiq yazmış esp + asr ne varsa işaretlemiş birde en full donanım diye notlar düşülmüş dünya para isteniyor saçma sapan ilan dolu. Clio 2 modelleri clio 3 fiyatına satılıyor şaka gibi. Gerçekten araçtan anlayan kullanıcısına denk getirip satmak lazım yoksa marka model bilmeden hepsi clio 3 işte canım diye ararlarsa bizim satmamız zor. Galerici demek zaten ölücü demek yaklaşmamak lazım. Ama piyasayıda öldürüp 20 - 21 gibi fiyatlara büyük konuşmuyorum ama asla vermem aracın ederi bellidir
hemfikiriz işte, aracını son 22,5-23 arasında vereceksin yanlış mıyım? ben kalkip 20-21 demedim, zaten ederi o olamaz, otantikler o paraya gidiyor, ama 25 de etmeyeceğinin farkindasin, semih89'un yazdığına istinaden yazdım kardeşim..
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir