Burock demiş ki:Rutin bakımları yapılmış mı ? Enjektör ve turbonun durumuna iyi bakılmalı ortalama 22-24 arası bir bedel ile alınabilir.
tabteam demiş ki:Burock demiş ki:Rutin bakımları yapılmış mı ? Enjektör ve turbonun durumuna iyi bakılmalı ortalama 22-24 arası bir bedel ile alınabilir.
22-24 mümkün değil. 2008 model 45.000 km deki sıfır hata on numara aracımı 24 e verdim. mart ayında. kime sorduysam da (araba piyasasının içinde olan) iyi fiyata verdin dedi. impossible murat da bilir olayı.
2006 160.000 deki araca verecekleri en yüksek fiyat 20.000 tl olur. hele ki acil diye satmaya çalışırsanız. Tabi gönül ister ki 22 binlere satabilesiniz ama biraz reel bakmak lazım.
edit: şimdi piyasasına baktım. 20-22 bin arası rakamlardan bahsediliyor. tabi km ve aracın kondisyonu da önemli.
maliilhan demiş ki:arkadaşalar aracım çok temiz kaza boya vs hiçbir şey yok ilk el 23700 veriyorlar ilanı kaldırdım ama veripvermeme konusunda kararsızım nedersiniz ilan numaramı vereyim bakın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 489/detay/
maliilhan demiş ki:arkadaşlar aracı verdim bu arada sizin aracınızda hız sabitleyicisi yok benim aracımda hız sabitleyicisi vardı
ama yinede araştırdıgım kadarıyla max ederi 22 23 bu aracların çünkü modelden ve yıldan kaybediyor birde clio nun yeni kasası geliyor onlar cıkınca zaten dibe vurucakmış fiyatlar mümkünse elinden cıkar dedi mais dekiler lansman fiyatlarıyla clio 4 kasıp kavurcakmış ortalığı
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir