Merhaba, öncelikle cevaplar için teşekkürler daha önce hiç clio kullanmadığım için bu önerileri dikkatle
okuyor ve dikkate alıyorum.
Aslında aradığım araç tam olarak bu ilandaki gibi birşey; fakat Mersin'e kadar gitmeyi gözüm kesmedi hiç...
http://www.sahibinden.com/2009_renault_ ... isplayitemUzun vadede kullanmayı düşündüğüm için ve 25000 tl gibi bir para verdikten sonra hemen bakım yada parça değişimi
gibi durumlarla karşılaşmamak için düşük km düşünüyorum.
Daha önce fiat, alfa romeo ve son olarak ford fiesta araçlarım oldu. Fiesta'yı binbir zorluk ve zahmetle sattıktan sonra neyazıktırki
Türkiye'de onca kaliteli ve çeşitli araba markası varken Renault'dan başka arabaya binmenin haram olduğuna kanaat getirdim :) (Ben arabamı satacakken kimse aramıyor
ama laf olsun diye fahiş fiyatla kendi renault'larının satış ilanını veren arkadaşlarımı hergün arıyorlardı :cry: )
Aslında biraz performansı seven bir insanım ancak akaryakıt fiyatları malum, en sonunda bu forumu keşfettim ve özellikle yakıt ile ilgili yazıları direkt kullanıcıların dilinden okuduktan sonra dci clio 3 te karar kıldım. Renault markasına
olan güvenimde bu kararda etkili oldu tabi. Bir markanın yıllar boyu bu denli tutulması ve vazgeçilmez olması
bence asla tesadüf olamaz.
Daha öncede söylediğim gibi eğer çok düşük km li ve modelli bir clio 3 olursa bana mesaj bırakacak arkadaşları hemen arayıp görüşebilirim...
(Bu arada nazmi28 ilanınıza baktım siyah düşünmüyorum ancak aracınız gerçekten güzel görünüyor iyi alışverişler dilerim)