Alper demiş ki:bence filmden önce arka stopları led yap sonra xenon tak sonra film koyarsın başladığın konuyu tam bitir ondan sonra diğer konuya geçersin.
Ersin demiş ki:çok yakışmış gerçekten güle güle kullan...
dci65 demiş ki:abi bigün Istanbula gelebilirsen sana yardımcı olabileceğim konuları söyleyeyim;
cam filmini yaptırırız, amerikan çizilmez garantili-200 ytl
benim 17 inç jantları satıyorum şu anda 750 liradan(sıfırı 1100 tl imiş), 650 liraya kumhonun performans lastikleriyle 1400 liraya o işi de çözmek mümkün.
spoiler yaptırıyoruz 300 ytl'ye boya montaj dahil
aracını bi 5-6 cm düşürüyoruz 400 ytl civarı bi ücret çıkıyor ve aracın mükemmele ulaşıyor :D
blackist demiş ki:rüzgar abi arabayı şekle sokucam diyorsan en acil elden arabanın üstünde bulunan cantları değiş derim sırıtyor abi bunu daha önce çok kez dile getirmek istedim ama kalbini kırmak istemedim üzülürsün die sölemedim hep güzel dedim ama
madem bir yola çıktık yenilik konusun da acil elden değiş derim cantları :D :D :D alınmak güzenmek yok abi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
saygılar onur
anakonda_425 demiş ki:Rüzgar merhaba.Ben yeni üyeyim.Adım Mert. :mrgreen: Araban dehşet olmuş. :o Hele rengine ve angellere bittim. :( Arabayı alırken showroomda bu renk bi hb görmüştüm.Müthiş duruyodu.Hemen arabanın renginin bu olmasını söyledim.Grandtour a o rengi veremiyoz deyince hayal kırıklığına uğradım :mrgreen: Kazasız belasız ;) :)
Murat demiş ki:Ruzgar demiş ki:350 euro ya 25 beygir nasıl ama yani benim maviş 100 beygir olacak yaz sonunda onuda yaptırıyorum.
Ben Turbo olmayan motorlarda yazılımla ve filtreyle vs..Maksimum 10-15 Bg alınabildiğini biliyorum.Bu arada haftasonu geçerken çorluya BAKTAT'a uğradım ;)
Ruzgar demiş ki:350 euro ya 25 beygir nasıl ama yani benim maviş 100 beygir olacak yaz sonunda onuda yaptırıyorum.
dci65 demiş ki:motora hiç dokunma, ses alayım diyorsan bi filtre bi son susturucu, geri kalan paranı dış görünüşe harca. 2200 ytl masraf yapacaksın ve aracın hala 90 bg verecek, chipli bi doblo bile yanından vınn diye geçicek.. değmez bence.. 1.2 benzinli motor modifiyeye uygun değil kanımca.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir