Dün aracımı iç-dış yıkamaya vermiştim. Aldığımda bir fark ettim ki aşağıdaki bir eski fotoğrafta söküyor olduğum vidayı gizleyen kapakçık yerinde yok! Uçmuş! Hem de tüm kapılardaki kapakçıklar uçmuş. Yani dördünde de yok! Hemen sordum elemanlara kapakçıklarımı. Az bi' incelemenin neticesinde, iç temizlikte kullanılan güçlü elektrik süpürgesinin vakumlamış olabileceğine kanaat getirdik. Tabii bu esnada hepimizde tuhaf bir gülmeli-sırıtmalı bi' gerginlik hakimdi. :D Bir iç-dış ücretsiz yaparız dediler, "Yok valla. Ben kapakçıklarımı isterim!" dedim. :x :)
Bugün tekrar uğradım. Gündüz güneş ışığı altında süpürgenin torbasını çıkarıp, döküp onca pislik içinde aramış taramışlar. Ama bulamamışlar. Bir de pislikleri (bir ton kıl, tüy, yumak, koyu gri pislik dağı) kenara yığmışlar "Abi valla bak atmadık sen de gör diye" demezler mi. :)
Neyse artık dedim, olan olmuş. :) Hayır o değil, bunun için şimdi servise gitsem komple kapıları değiştirirler maazallah. :D Şimdi ne yedek parçacıya anlatabilirsin bu parçayı ne de çıkmacıya. 1 ay anlatsam tarif edemem. :)
[ img ]