oncelikle herkese merhabalar,
aracim 2006 Clio III HB 1.5 DCI auth. 107000km de.
Gecen hafta ici depoyu fulledim, uzun yola ciktim, km yi sifirladim (arada bir durudum tabi), KM 425'e ulasti ve yakit gostergesinden 2 dilim eksildi, sonra 2 saatlik bir isim vardi musteride, 2 saat sonra araci calistirdim, ki ne goreyim, yakit gostergesi full, yani o eksilen iki dilim de yaniyor. aptallastim, (acaba biri aracima mazot mu koydu dedim :) ) neyse calsitirdim, bastim Bursa'ya geliyorum, gosterge halen full, Stop edip marsa basiyorum, ayni, bir turlu gosterge dusmedi, ve aradan 3-4 gun gecti km 850'ye ulasti su an gosterge yari depo da, yani dilimlerim yarisi sondu, ama 850 km yol yaptim,
simdi, ben dusunuyorum;
- samandira takili kaldi desem, 850km ye kadar yavas yavas normal olarak dustu, yani samandira takili kalmadi demektir. ???
- depo belki basinc yapmistir diye depo kapagini bir kac kez actim-kapattim, ayni. ???
- durup dururken, 450 km yoldan sonra o sonen 2 dilim nasil tekrar yandi, bunu tetikleyen ne olabilir. ???
- su an son kanaatim, samandira ile gosterge arasindaki devre (artik nasil bir sey ise) duzgun calismiyor. ???
simdi; siz ce ne olmus olabilir? basina boyle bir olay gelen var mi?
yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
kazasiz belasiz hayirli gunler.