slayerbadcat demiş ki:peki cam açma düğmelerinin oldugu parçayı da kaplamak istiyorum,sizce parça üzerindeki çukuru kaplarken bu malzeme esnermi, yoksa orası için parça parçamı yapmalıyım. kullanacagım folyo 3m tarzı. deneyen oldu mu? cevaplarınız için teşekkür ederim bu arada.
tek_efsane99 demiş ki:bencede sorun olmaz,ben filimli camlarla vizeden geçtim,kapı çıtası,dikiz aynası,panjurun sorun olacağını hiç sanmıyorum,
dün araç içinde orta konsolu,havalandırma çerçevelerini ve göğüsteki çıtaları karbon kaplama yaptım,diğer arkadaşların arabası gibi harika oldu.
tabteam demiş ki:tek_efsane99 demiş ki:bencede sorun olmaz,ben filimli camlarla vizeden geçtim,kapı çıtası,dikiz aynası,panjurun sorun olacağını hiç sanmıyorum,
dün araç içinde orta konsolu,havalandırma çerçevelerini ve göğüsteki çıtaları karbon kaplama yaptım,diğer arkadaşların arabası gibi harika oldu.
ben de dün bu işle uğraştım. ama bişey soracağım. çıtalar havalandırma çerçeveleri tamam oldu. yanlız orta konsolu yapamadım. konsolun alta doğru kıvrılan kısmında çok fazla kırışma meydana geldi ne yaptıysam tam olarak düzeltemedim. sen nasıl yaptın orayı?
o bölümün yakından çekilmiş bir fotoğrafını koyabilir misin?
tabteam demiş ki:3 m değil murat
gittigidyordan 127x100 21 lira +7.5 lira kargo ile aldım. orta konsol için 2 defa yaptığım halde. hala elimde hepsini bir kere daha yapacak kadar kaldı. kalitesi hakkında bişey diyemem. 3M nasıl hiç görmedim çünkü. ama uygulama bittikten sonraki görüntü gayet güzel. malzeme dokulu mat güzel. belki 3M kadar kaliteli olmadığı için uygulamada biraz zorlanmış olabilirim. 3M Denizlide sordum afynı ebat için 150 tl dediler. piyasa malına da 50 tl istediler. havalandırma+konsol+çıtaları kaplamak için 80 lira istediler uygulama dahil. ben 28 liraya hallettim dünyanın da malzemesi arttı. bugün güç bela konsolu da yaptım. altta kalan görünmeyen ızgaralı kısım çok güzel olmadı ama nasılsa görünmüyor :)
tabteam demiş ki:tek_efsane99 demiş ki:bencede sorun olmaz,ben filimli camlarla vizeden geçtim,kapı çıtası,dikiz aynası,panjurun sorun olacağını hiç sanmıyorum,
ben de dün bu işle uğraştım. ama bişey soracağım. çıtalar havalandırma çerçeveleri tamam oldu. yanlız orta konsolu yapamadım. konsolun alta doğru kıvrılan kısmında çok fazla kırışma meydana geldi ne yaptıysam tam olarak düzeltemedim. sen nasıl yaptın orayı?
o bölümün yakından çekilmiş bir fotoğrafını koyabilir misin?
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 25 misafir