talhaaa demiş ki:sorumu yineliyorum...65 hp lik araca chip tuning yaptıran arkadaşımız varsa bu konuda bilgilerini benimle paylaşırsa çok sevinirim...saygılarımla
talhaaa demiş ki:üstad..sürekli gazlayacak değilim :))...ama istiyorumki bazen sollamalarda felan biraz daha atak olsun...
yaptıran arkadaş performans için size değişiklikten bahsettimi...??yani ona göre bu uygulamaya değmişmi?
bilgi verirseniz sevinirim
Sani demiş ki:Talhaa, kullanan arkadaşım çok memnun. Ancak o da biliyorki bir gün motor onları bırakacak. Ancak araç günde 200-300km yol yapınca normal karşılanıyor.
Mayucel, chipbox kalmadı artık. Yazılım yapmışlardır aracına. Yazılımdan sonra yol bilgisayarları genelde doğru göstermiyor manuel yapılan testlerde. Sonuçta daha hızlı koşarken daha az kalori yakman imkansız ;)
MaYuCeL demiş ki:Sani demiş ki:Talhaa, kullanan arkadaşım çok memnun. Ancak o da biliyorki bir gün motor onları bırakacak. Ancak araç günde 200-300km yol yapınca normal karşılanıyor.
Mayucel, chipbox kalmadı artık. Yazılım yapmışlardır aracına. Yazılımdan sonra yol bilgisayarları genelde doğru göstermiyor manuel yapılan testlerde. Sonuçta daha hızlı koşarken daha az kalori yakman imkansız ;)
kalmadı derken piyasada mı kalmadı hepsi mi bitti? Aracımda chipbox var. Ne yaptığımı yada ne taktırdığımı biliyorum diye düşünüyorum. Yazılım mazılım yapmadılar aracıma. chipbx denen aleti satın alıp aracıma taktım ( kendim takıyorum kendim çıkartıyorum) Ölçümlerimde ekrandan degil depoyu fulledigimde yakıt fisindeki rakamlarla hesap makinası yardımı ile aldığım sonuçlar.
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 20 misafir